Ο Ιταλός που συγκίνησε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της Μπόκα

Ο Ιταλός αμυντικός της Κάλιαρι, Φάμπιο Πιζακάνε, κατάφερε μέσα σε λίγες μόλις ώρες να γίνει είδωλο για εκατομμύρια φίλους της Μπόκα Τζούνιορς. Αιτία μία φωτογραφία του από το ματς με την Σαμπντόρια που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media!

Ο Ιταλός που συγκίνησε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της Μπόκα

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από τη Τζένοα όμως χρειάστηκε να περάσουν 11 ολόκληρα χρόνια και να φορέσει τη φανέλα εννέα διαφορετικών ομάδων στην Ιταλία μέχρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Serie A.

Ο Ιταλός που συγκίνησε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της Μπόκα

Ο Φάμπιο Πιζακάνε τα κατάφερε στις 18 Σεπτεμβρίου όταν και αγωνίστηκε στο νικηφόρο 3-0 της Κάλιαρι επί της Αταλάντα και στο φινάλε εκείνου το ματς συγκίνησε τους Ιταλούς με τα δάκρυα που έχυσε σε συνέντευξή του μετά το ματς, ωστόσο εδώ και λίγες ώρες έχει γίνει αντικείμενο λατρείας και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συγκεκριμένα στην Αργεντινή και στο Μπουένος Άιρες, με τους οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς να "πίνουν νερό στο όνομά του" και να τον αποθεώνουν στα social media, βλέποντας φωτογραφία του με τατουάζ της ομάδας τους στο μπράτσο του, σε φάση από την αναμέτρηση της Κάλιαρι με την Σαμπντόρια.

Ο Ιταλός που συγκίνησε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς της Μπόκα

Το πάθος για τους "Xeneizes" είναι μάλιστα τέτοιο που στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, o 30χρονος Ιταλός μπακ Φάμπιο Πιζακάνε περιγράφει έτσι τον εαυτό του:

"Αμυντικός της Κάλιαρι... Παντρεμένος με την Mariarosaria Pesce. Μπαμπάς του Andrea J. Οπαδός της Μπόκα Τζούνιορς. Πρεσβευτής της FIFA στον κόσμο, για την ισότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK