Ο κατήφορος της Μίλαν δεν έχει τέλος!

Μία εβδομάδα μετά τη χαρά που έδωσε στους φίλους της με το γκολ στην Ίντερ στο φινάλε, η Μίλαν τους την πήρε πίσω με νέα εντός έδρας ήττα (VIDEOS).

Ο κατήφορος της Μίλαν δεν έχει τέλος!

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι! Στο πρώτο της παιχνίδι μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος η Μίλαν πανηγύρισε την ισοπαλία 2-2 με τη συμπολίτισσα Ίντερ αφού αυτή ήρθε με γκολ του Σαπάτα στις καθυστερήσεις (97') όμως μία εβδομάδα αργότερα φρόντισε να προσγειώσει ανώμαλα τους οπαδούς της.

Και αυτό γιατί βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά απέναντι στην Έμπολι από τα γκολ των Μχέλιτζε και Τιάμ (έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ) στο 40' και στο 67' αντίστοιχα και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να πετύχει το γκολ της παρηγοριάς με τον Λαπαντούλα στο 72'.

Μοιραίος για τους "ροσονέρι" ήταν ο Σούσο που αστόχησε σε πέναλτι με το σκορ στο 0-1, με το Europa League να αρχίζει πλέον να απομακρύνεται για την Μίλαν (στο -5 από την 5η της βαθμολογίας Αταλάντα) και την Έμπολι από την πλευρά της να καμαρώνει για ένα σπουδαίο τρίποντο στο "San Siro" που την εκτόξευσε 5 πόντους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Όσον αφορά στα άλλα κυριακάτικα ματς της 33ης αγωνιστικής της Serie A, ξεχωρίζει το 6-2 της Λάτσιο απέναντι στην πρότελευταία Παλέρμο, με τον Μπαλντέ Κεϊτά να πετυχαίνει χατ-τρικ για τους "λατσιάλι" μέσα σε διάστημα έξι λεπτών.

ΜΙΛΑΝ - ΕΜΠΟΛΙ 1-2

ΛΑΤΣΙΟ - ΠΑΛΕΡΜΟ 6-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK