Ο Κριστιάνο... φέρνει και τον Ζιντάν στη Γιουβέντους!

Αυτό κι αν είναι "βόμβα"... Στην Ιταλία γράφουν πως ο Ανιέλι "τρελάθηκε" εντελώς και μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να φέρει στη Γιουβέντους και τον Ζινεντίν Ζιντάν σε ρόλο έκπληξη. Δεν κινδυνεύει ο Μαξ Αλέγκρι βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

Ο Κριστιάνο... φέρνει και τον Ζιντάν στη Γιουβέντους!
ΑΡ

Ιταλικό δημοσίευμα "τρελαίνει" τους οπαδούς της Γιουβέντους, καθώς αναφέρει ότι ο Αντρέα Ανιέλι, εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έτοιμη μεταγραφική... βόμβα και στα διοικητικά της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το "libertaddigital.com" μεταφέρει ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα επιστρέψει στο Τορίνο τον ερχόμενο Οκτώβριο για να πιάσει δουλειά στη Γιουβέντους! Όχι, δεν κινδυνεύει ο Αλέγκρι από την ενδεχόμενη έλευση του πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σχετικό ρεπορτάζ, εφόσον επιβεβαιωθεί, φέρνει τον Ζιζού στη θέση του συμβούλου της οικογένειας Ανιέλι στα της "Μεγάλης Κυρίας" γύρω από μεταγραφές και οργάνωση.

Από την πλευρά του 46χρονου, τρεις φορές σερί νικητή του Champions League με τη "βασίλισσα", επικρατεί σιγή ιχθύος ως προς τα επαγγελματικά, μετά την απόφαση του Μάιου ν' αφήσει τη Ρεάλ.

Οι περισσότεροι τον είχαν ως νούμερο ένα "διάδοχο" του Ντιντιέ Ντεσάμπ εάν οι Γαλλία αποτύγχανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που δεν συνέβη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK