Ο Μανωλάς άλλαξε τα... φαινόμενα της Βραζιλίας για χάρη του Άλισον

Το κεφάλαιο Άλισον Μπέκερ "έκλεισε" για τη Ρόμα με μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων στη Λίβερπουλ. Από τη μία ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ που ανυπομονούσε να παίξει ξανά στην ίδια ομάδα με τον Βραζιλιάνο κίπερ, κι από την άλλη ο δικός μας Κώστας Μανωλάς που τον αποθέωσε στα social media.

Ο Μανωλάς άλλαξε τα... φαινόμενα της Βραζιλίας για χάρη του Άλισον

Η Λίβερπουλ έψαχνε εναγωνίως έναν τερματοφύλακα για να έχει ο Γιούργκεν Κλοπ το κεφάλι του ήσυχο στα μετόπισθεν, αποφασίζοντάς πως αυτός μπορεί να γίνει ο Άλισον Μπέκερ της Ρόμα.

Οι Άγγλοι άνοιξαν τα... θησαυροφυλάκια σπρώχνοντας για χάρη του 25χρονου πάνω από 70.000.000 ευρώ, ώστε να πείσουν την ομάδα του να δώσει τη συγκατάθεσή της στη μεταγραφή και τα κατάφεραν.

Ο Κώστας Μανωλάς που έφαγε... ψωμί κι αλάτι στην άμυνα με τον Άλισον, δεν γινόταν να μην επηρεαστεί από τη φυγή του. Πράγματι, ο Έλληνας στόπερ που προέρχεται από καταπληκτική σεζόν έστειλε τις ευχές του στον πρώην πια συμπαίκτη του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα: φαινόμενο!

" Καλή επιτυχία Άλι, είσαι φαινόμενο. Σου εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα σου... "

Πολλά είχαν ακουστεί, πάντως, για το μέλλον του Κώστα Μανωλά το φετινό καλοκαίρι. Μέχρι πως θα γινόταν και... αντίπαλος του Μπέκερ, παίρνοντας μεταγραφή στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι του Μαουρίτσιο Σάρι.

Ωστόσο, τίποτα απ' αυτά δεν προχώρησε και ο 27χρονος μένει στο ιστορικό κλαμπ, περιμένοντας τον "διάδοχο" του Άλισον στη Ρώμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK