O Μανωλάς μίλησε για το... ξύλο και έστειλε μήνυμα για το μέλλον του

Πήγε να παίξει ξύλο με τον Περότι ή όχι; Η νέα σεζόν θα τον βρει στην Ρόμα ή στην Ίντερ; Οι απαντήσεις για τα ερωτήματα αυτά και όχι μόνο, δόθηκαν από τον Κώστα Μανωλά σε συνέντευξή του.

ROME, ITALY - MAY 14:  AS Roma player  Konstantinos Manolas after the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on May 14, 2017 in Rome, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
ROME, ITALY - MAY 14: AS Roma player Konstantinos Manolas after the Serie A match between AS Roma and Juventus FC at Stadio Olimpico on May 14, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Πέρα από τον Φραντσέσκο Τότι που την Κυριακή θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρόμα, πρόσωπο της εβδομάδας για τους Ρωμαίους είναι και ο Κώστας Μανωλάς αφού παραμένει αβέβαιο το μέλλον του στο "Olimpico" ενώ την Πέμπτη το όνομά συζητήθηκε έντονα λόγω του επεισοδίου που φέρεται να είχε στην προπόνηση με τον Περότι .

Με αυτά τα δεδομένα, ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός "Sky Sport" αναζήτησε τον Έλληνα διεθνή μπακ και εκείνος δεν απέφυγε να δώσει απαντήσεις τόσο για το συμβάν με τον Περότι και το μέλλον του στην Ρόμα αλλά και για το κλίμα στην ομάδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Τζένοα και του φινάλε της καριέρας του καπιτάνο Τότι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΠΑΚ:

Τι ματς περιμένεις με την Τζένοα;

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση που είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς και για τη διοίκηση.

Θα σημάνει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Αυτή τη χρονιά χωρίς Champions League ήταν σκληρό. Η Ρόμα αξίζει το Champions League και θέλουμε να παίξουμε σε αυτό το θεσμό.

Πώς ζει ο Τότι αυτό το παιχνίδι;

Τον βλέπω ήρεμο, δεν τον βλέπω παράξενο. Ο Τότι είναι πάντα ο Τότι, μία μηχανή, ένα εκπληκτικό άτομο που έχω την τύχη να γνωρίζω. Του εύχομαι το καλύτερο για τη ζωή του.

Τι το ιδιαίτερο έχει ακόμα και όταν τον μαρκάρεις;

Έχει δύο πόδια που είναι ίδια, μπορεί να στείλει τη μπάλα όπου θέλει, έχει ευφυία, κομψότητα, τα έχει όλα. Είναι πρωταθλητής.

Ο καυγάς με τον Περότι;

Τίποτα δεν συνέβη, στην προπόνηση μπορεί να υπάρχει λίγη ένταση, στην προπόνηση και στο παιχνίδι θέλεις πάντα να νικάς. Υπήρχε μία δυνατή μονομαχία, μετά συζητήσαμε. Εγώ και αυτός είμαστε φίλοι, εσείς οι δημοσιογράφοι θέλετε να δημιουργείτε πάντα θόρυβο γύρω από την ομάδα.

Πού βλέπεις τον εαυτό σου την ερχόμενη χρονιά;

Με βλέπω εδώ, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την διοίκηση για να φύγω. Έχετε γράψει πάρα πολλές φορές για πάρα πολλές ομάδες αλλά δεν υπάρχει τίποτα το αληθινό. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τη διοίκηση και η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει τί θέλει να κάνει.

Ο Σπαλέτι στην Ίντερ και ο Ντι Φραντσέσκο στην Ρόμα, αυτές οι φήμες σας επηρεάζουν;

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας: το κυριακάτικο παιχνίδι (σ.σ. με την Τζένοα) που είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Θα πρέπει να νικήσουμε για τη δεύτερη θέση, εάν υπάρχουν αλλαγές θα πρέπει να είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για την Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK