Ο "πεινασμένος" Μπονούτσι απαιτεί κέρασμα από νεαρό συμπαίκτη του!

Η Μίλαν ξεκίνησε εντυπωσιακά τη νέα Serie A και ο Λεονάρντο Μπονούτσι έστειλε μήνυμα σε συμπαίκτη του, όπου του ζητάει να αναλάβει τα έξοδα στο επόμενο γεύμα.

Ο "πεινασμένος" Μπονούτσι απαιτεί κέρασμα από νεαρό συμπαίκτη του!

Ήταν επτά χρόνια στην Γιουβέντους με την οποία κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ιταλίας όμως αυτή τη στιγμή ο Λεονάρντο Μπονούτσι ανήκει ψυχή τε και σώματι στην Μίλαν, την οποία εκπροσωπεί ως αρχηγός.

Το πόσο "λύνει και δένει" μέσα στα αποδυτήρια της νέας του ομάδας φρόντισε μάλιστα να το δείξει και με ένα ποστάρισμά του μετά το 3-0 επί της Κροτόνε στην πρεμιέρα της Serie A, με τον 30χρονο σέντερ μπακ να στέλνει μήνυμα στον Κουτρόνε με αφορμή το πρώτο γκολ του πιτσιρικά στη μεγάλη κατηγορία.

"Μία καλή αρχή που όλοι περιμέναμε και για αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Συγχαρητήρια Πάτρικ Κουτρόνε για το πρώτο σου γκολ στην Serie A.

Όπως απαιτεί η παράδοση, σε περιμένουμε για δείπνο, για να πληρώσεις", έγραψε ο Μπονούτσι που συνόδευσε το μήνυμά του με τα εξής hashtag: #HungrierThanEver #WeAreATeam. Δηλαδή: "πιο πεινασμένος από ποτέ" και "είμαστε ομάδα"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK