Ο τρελο-Κασάνο αποκάλυψε το μέγαλο λάθος στην καριέρα του

Ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος είναι ελεύθερος και ψάχνει απελπισμένα ομάδα στα 34 του, δεν έκρυψε πως το λάθος για το οποίο μετάνιωσε περισσότερα αφορά μία συμβουλή του... Τότι!

Ο τρελο-Κασάνο αποκάλυψε το μέγαλο λάθος στην καριέρα του

To όνομά του "έπαιξε" ακόμα και για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, με ιταλικό δημοσίευμα να υποστηρίζει πως οι "πράσινοι" ήταν μαζί με την αργεντινική Σαν Λορέντσο οι δύο ομάδες που προσπάθησαν εσχάτως για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο έχουμε φτάσει στην τέταρτη ημέρα του Φεβρουαρίου και ο Αντόνιο Κασάνο εξακολουθεί να περιμένει μία πρόταση που θα τον ικανοποιήσει ώστε να μην κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του.

Ο 34χρονος Ιταλός φορ από την πλευρά του, που έχει να αγωνιστεί από το φινάλε της περασμένης σεζόν και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Σαμπντόρια (με αποτέλεσμα να κάνει πλέον προπονήσεις με την ομάδα Νεών των Γενοβέζων), παραχώρησε συνέντευξη στην Corriere dello Sport και στο πλαίσιο αυτής παραδέχτηκε και τα αρκετά λάθη που έχει κάνει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Δεν είχε μάλιστα πρόβλημα να αναφερθεί στο μεγαλύτερο από αυτά, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει να κάνει με την απόφαση που πήρε το 2006 να εγκαταλείψει την Ρόμα και να κάνει το μεγάλο άλμα στην Ρεάλ Μαδρίτης του Φάμπιο Καπέλο.

Ο τρελο-Κασάνο αποκάλυψε το μέγαλο λάθος στην καριέρα του

"Διαπραγματευόμασταν την ανανέωση του συμβολαίου μου, ήταν μία δύσκολη στιγμή ανάμεσα σε εμένα και τη διοίκηση και ο Τότι μου είπε: "Να το θυμάσαι αυτό. Καλύτερα να κερδίζεις λιγότερα αλλά να είσαι ευτυχισμένος παρά να πας στην άλλη πλευρά του κόσμο και να μην είσαι ήρεμος 100%".

Εγώ τελικά πήγα στην Ρεάλ Μαδρίτης και μετά από 1,5 χρόνο έφυγα. Είχα ξελογιαστεί από την προσφορά της Ρεάλ αλλά εκείνη την εποχή, αν είχα ακούσει τη συμβουλή του Φραντσέσκο, πιθανότατα θα είχα μείνει στην Ρόμα για δέκα, δεκαπέντε χρόνια μαζί του. Εκείνος παίζει ακόμα στα 40 του χρόνια...

Εκείνη ήταν η συμβουλή που μου είχε δώσει και έπρεπε να την είχα ακολουθήσει. Όμως, ως συνήθως, πήγα με το ένστικτό μου. Έκανα λάθος επιλογή και είναι αποκλειστικά δική μου η ευθύνη.", δήλωσε χαρακτηριστικά ο στράικερ από το Μπάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Ιταλοί στέλνουν τον... άνεργο Κασάνο στον Παναθηναϊκό
Η τρομερή τηλεοπτική έκκληση του Μπουφόν στον Κασάνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK