Ο Χάμσικ "άδειασε" με σούπερ ατάκες Ιγκουαΐν και Καβάνι

Ο Μάρεκ Χάμσικ είναι φουλ ερωτευμένος με την... Νάπολι και δεν το κρύβει. Διαβάστε τι είπε για τη 9χρονη σχέση του με τους "παρτενοπέι" και για τις επιλογές φυγής των Ιγκουαΐν-Καβάνι.

Ο Χάμσικ "άδειασε" με σούπερ ατάκες Ιγκουαΐν και Καβάνι

Αυτό θα πει να... γουστάρεις την ομάδα στην οποία αγωνίζεσαι και να μην έχεις μάτια για άλλη. Ο Μάρεκ Χάμσικ, ο οποίος διανύει ήδη τη 10η σεζόν του στο "San Paolo" και μετράει πλέον περισσότερα γκολ στη Serie A με τη φανέλα των "παρτενοπέι" (82) σε σύγκριση με τον είδωλο όλων των Ναπολιτάνων, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (81), έδωσε συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα "So Foot" όπου εκεί απέδειξε πως υπάρχουν ακόμα ρομαντικοί παίκτες στο χώρο της στρογγυλής Θεάς.

Ο Χάμσικ "άδειασε" με σούπερ ατάκες Ιγκουαΐν και Καβάνι

"Εδώ ο κόσμος με αγαπάει πάρα πολύ, δεν θα μπορούσα να φύγω ποτέ. Πέντε χρόνια πριν με ήθελε η Μίλαν, πέρυσι η Γιουβέντους. Αισθάνομαι όμως την εμπιστοσύνη του προπονητή και του προέδρου, όλοι ήθελαν να παραμείνω.

Στο συμβόλαιό μου δεν υπάρχουν ρήτρες αποδέσμευσης επειδή δεν τις έχουμε ανάγκη", δήλωσε αρχικά ο 29χρονος αρχηγός της Νάπολι, για να συμπληρώσει με νόημα: "Για μένα θα είναι ωραιότερο να κατακτήσω εδώ ένα τρόπαιο παρά δέκα σε άλλες ομάδες.

Ο Χάμσικ "άδειασε" με σούπερ ατάκες Ιγκουαΐν και Καβάνι

Καταλαβαίνω και σέβομαι τις επιλογές των Καβάνι (σ.σ έφυγε το 2013 από τη Νάπολι με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν) και Ιγκουαΐν (έφυγε το περασμένο καλοκαίρι για την Γιουβέντους), εγώ όμως αποφάσισα διαφορετικά. Και για τους Ναπολιτάνους είμαι κορυφαίος παίκτης. Στη Μπρέσια έπαιζα μπροστά σε 3.000 κοσμο και στην Νάπολι μαζεύτηκε ο ίδιος αριθμός ατόμων στην παρουσίασή μου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK