Οι οπαδοί που πήγαν το αυτοτρολάρισμα σε... άλλο επίπεδο!

Η Μπενεβέντο είναι η χειρότερη ομάδα όχι μόνο στην Ιταλία αλλα σε όλη την Ευρώπη, όμως οι οπαδοί της δίνουν ρεσιτάλ στις εξέδρες. Απόδειξη το σύνθημά τους που μέσω των social media κάνει το γύρο του κόσμου (VIDEO)!

Οι οπαδοί που πήγαν το αυτοτρολάρισμα σε... άλλο επίπεδο!

Τι και αν η ομάδα τους αδυνατεί να πάρει έστω και έναν βαθμό στη Serie A και μετράει μόνο ήττες στις 14 πρώτες αγωνιστικές (!) στην παρθενική παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία (τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε μάλιστα για πρώτη φορά στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία).

Οι φίλοι της Μπενεβέντο έχουν "αποφασίσει" όχι απλά να συμφιλιωθούν με την ιδέα πως η ομάδα τους θα επιστρέψει στη Serie B αλλά και να... τρελάνουν κόσμο. Απόδειξη η τελευταία παράσταση που έδωσαν στο Μπέργκαμο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αταλάντα, εκεί που οι "ερυθροκίτρινοι" ηττήθηκαν με 1-0 και έφυγαν για 14η σερί φορά με κατεβασμένο το κεφάλι σε αγώνα πρωταθλήματος.

"E tanto gia lo so che l'anno prossimo, gioco di Sabato" (Εδώ και πολύ καιρό το ξέρω πως από του χρόνου θα παίζω το Σάββατο), τραγουδούσαν ειρωνικά στις κερκίδες, αναφερόμενοι στον επικείμενο υποβιβασμό (τα ματς της Serie B γίνονται Σάββατο), με το σύνθημα αυτό να κάνει το γύρο του κόσμου.

Το τρομερό είναι πως δεν είναι... καινούριο αφού το τραγουδούσαν για πολλά χρόνια και όταν έπαιζαν στις χαμηλότερες κατηγορίες! Φαίνεται πως επανήλθε στη μόδα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK