ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γκιστ λόγω... Instagram!

Μία εβδομάδα μετά το σχόλιο που έκανε ο Τζέιμς Γκιστ στο προφίλ του Νίκου Παππά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την τιμωρία του Αμερικανού άσου του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το story.

ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γκιστ λόγω... Instagram!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και η κόντρα των δύο "αιωνίων" καλά κρατεί... Μία εβδομάδα μετά το σχόλιο που είχε κάνει ο Τζέιμς Γκιστ στον προσωπικό λογαριασμό του Νίκου Παππά στο Instagram και το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ των "πρασίνων".

ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά Γκιστ λόγω... Instagram!

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ζητάει να επιβληθεί τιμωρία πέντε αγωνιστικών αποκλεισμού στον Γκιστ για το σύνθημα που είχε γράψει στο προφίλ του συμπαίκτη του στο Instagram, με την καταγγελία να γίνεται στον αθλητικό δικαστή και την ενδεχόμενη ποινή να αφορά μόνο την Stoiximan.gr Basket League.

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ερυθρόλευκη ΚΑΕ προχώρησε σε καταγγελία απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς το ίδιο είχε πράξει και μετά από ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον λογαριασμό του στο Instagram όπου είχε ανεβάσει φωτογραφία των Πηλοΐδη και Λαμόνικα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK