Μάνατζερ Ροντρίγκες: "Δεν έχουμε τελειώσει με Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να δίνει μάχη για να αποκτήσει τον Γκονσάλο Ροντρίγκες όμως η μεταγραφή του βρίσκεται "στον αέρα" όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του Αργεντινού άσου.

Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Jan. 24, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Gonzalo Rodriguez, left, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Fiorentina and Torino, at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Sunday, Jan. 24, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

"Δεν είναι αλήθεια πως έχουμε υποσχεθεί τον Γκονσάλο στον Ολυμπιακό, όλα αυτά είναι ιστορίες του ελληνικού Τύπου", τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb" ο μάνατζερ του πρώην αρχηγού της Φιορεντίνα, Χοσέ Ραούλ Ιγκλέσιας, και πρόσθεσε:

"Παραδέχομαι πως με τους ερυθρόλευκους υπήρχαν επαφές αλλά περιμένουμε ακόμα τις απαντήσεις τους. Πιθανότητες για τις ιταλικές ομάδ ες; Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νεότερα, το μέλλον του Ροντρίγκες δεν έχει ακόμα κριθεί".

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός του προσφέρει ένα εξαιρετικό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν κοντά στα 2.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να έχει πάντως προτάσεις και από τη Serie A ενώ στο μυαλό του υπάρχει πάντα και η Ράσινγκ Κλουμπ που θέλει να τον επαναπατρίσει και του προσφέρει τριετές συμβόλαιο για να "ματσάρει" τα χρήματα που του δίνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την επόμενη διετία.

Photo Credits: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK