"Παλτό" στην Ελλάδα, πάει για πρωτάθλημα στην Ιταλία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς ο Χρβόγε Μίλιτς σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έδωσε τα χέρια με τη πρωτοπόρο Νάπολι ως αντικαταστάτης του Φαουζί Γκουλάμ. Οι διασυνδέσεις του agent Φάλι Ραμαντάνι έκαναν τα.. μαγικά τους για μία ακόμη φορά.

"Παλτό" στην Ελλάδα, πάει για πρωτάθλημα στην Ιταλία!

Ο Χρβόγε Μίλιτς που πέρασε και δεν... ακούμπησε στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι πλέον παίκτης της Νάπολι, σύμφωνα με το ιταλικό Calciomercato.it!

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018 με τους πρωτοπόρους του ιταλικού πρωταθλήματος να προορίζουν τον Κροάτη ως αντικαταστάτη του τραυματία Φαουζί Γκουλάμ.

Πριν μείνει ελεύθερος από τους "ερυθρόλευκους" ο Μίλιτς, πρόλαβε να γράψει 267 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή τέσσερις συμμετοχές (δύο στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο). Μάλιστα, στο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία τον Αύγουστο του '17 είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλιτς δεν έπεσε από το... διάστημα στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθόσον είχε παίξει για λογαριασμό της Φιορεντίνα, ενώ παράλληλα βοήθησαν για τη μεταγραφή στη Νάπολι και οι εξαιρετικές διασυνδέσεις του ατζέντη του 28χρονου στη γείτονα χώρα, Φάλι Ραμαντάνι.

Μάλιστα, ο Μίλιτς φέρεται πως θα λάβει για 4 μήνες συμβολαίου 200.000 ευρώ πλας έξτρα χρήματα ως μπόνους συμμετοχών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK