Η Παλέρμο παίρνει το ρίσκο με Μπαλοτέλι

O Mάριο Μπαλοτέλι ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Παλέρμο του τον προσφέρει.

Η Παλέρμο παίρνει το ρίσκο με Μπαλοτέλι

Με τον κίνδυνο να μείνει...αμανάτι στη Λίβερπουλ και να σκουριάσει από την αγωνιστική απραξία, ο Μάριο Μπαλοτέλι ακούει προτάσεις. Τις όποιες προτάσεις τέλος πάντων.

Μία από αυτές, φιλόδοξη είναι η αλήθεια, ήρθε από την Παλέρμο. Η ομάδα της Σικελίας αναγνωρίζει βέβαια ότι το κασέ του Ιταλού στράικερ είναι πολύ βαρύ για τις δικές της πλάτες, επιχειρεί όμως το μεγάλο βήμα σε μία κίνηση που μπορεί να της αποφέρει εκτός από αγωνιστικά και εμπορικά οφέλη.

Εκτός αυτού, υπάρχει και το...συναισθηματικό του πράγματος. Ο Μπαλοτέλι γεννήθηκε στο Παλέρμο όπου και πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής του πριν μετακομίσει στην Μπρέσια και υιοθετηθεί από την οικογένεια Μπαλοτέλι.

Χρόνος πολύς πάντως δεν υπάρχει. Ο "Σούπερ Μάριο" θα πρέπει να το σκεφτεί γρήγορα γιατί η 31η Αυγούστου πλησιάζει.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα