Μεγάλο ιταλικό ντέρμπι για τα πόδια του... Ιμπάρμπο!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να "απαλλαγεί" από τον Ιμπάρμπο αλλά οι δύο ομάδες της Γένοβας είναι έτοιμες για ένα ακόμα ντέρμπι, αυτή τη φορά μεταγραφικό, για να τον αποκτήσουν!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να "απαλλαγεί" από τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, οι δύο ομάδες της Γένοβας είναι έτοιμες για ένα ακόμα ντέρμπι, αυτή τη φορά στο μεταγραφικό μέτωπο, για να κάνουν δικό τους τον Κολομβιανό.

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο απέτυχε να προσφέρει στον Παναθηναϊκό μετά το δανεισμό του από την Κάλιαρι το περασμένο καλοκαίρι, με το "μηδενικό" που συνοδεύει τις 8 συμμετοχές του στην Super League να είναι εντυπωσιακό, παρόλα αυτά φαίνεται πως η μπογιά του περνάει ακόμα.

Απόδειξη το γεγονός πως ενώ οι "πράσινοι" έχουν απηυδήσει από τη συμπεριφορά του ("αγνοούμενος" για πολλές ημέρες όπου έκανε μεταξύ άλλων.. τουρ στην πατρίδα του) και θέλουν να βρουν τρόπο για να αποχωρήσει, δύο ομάδες της Serie A με μεγάλη ιστορία και έντονη κόντρα μεταξύ τους είναι διατεθειμένες να δώσουν μάχη για την απόκτησή του.

Μεγάλο ιταλικό ντέρμπι για τα πόδια του... Ιμπάρμπο!

Αυτές είναι οι δύο ομάδες της Γένοβας, Τζένοα και Σαμπντόρια, που συνθέτουν μάλιστα ένα από τα πλέον παραδοσιακά ποδοσφαιρικά ντέρμπι της Ιταλίας (Το ντέρμπι του φάρου), με την "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της πως και οι δύο ενδιαφέρονται αλλά η "Σαμπ" είναι αυτή που έχει το προβάδισμα...

"Γενοβέζικο ντέρμπι για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Υπάρχει ένα γερό μπάσιμο από την πλευρά της Τζένοα, που είχε ξεχωρίσει τον Κολομβιανό επιθετικό ως τον ιδανικό διάδοχο του Λούκα Οκάμπος που πλησιάζει ολοένα περισσότερο στην Μίλαν και η οποία έχει εντείνει τις επαφές της με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

Η Σαμπντόρια όμως, που είχε κινηθεί εκ των προτέρων, δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση. Οι μπλουτσερκιάτι δεν έχουν ακόμα κλείσει τον Κουάισον και ενδέχεται να επιστρέψουν στην επίθεση για τον πρώην της Ρόμα, με τον Μπούντιμρ να εξετάζει την περίπτωση επιστροφής στην Κροτόνε αλλά να μην αποκλείσει τη λύση της Κάλιαρι (ψάχνει έναν σύλλογο που να είναι σε θέση να του εξασφαλίσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών).

Το μεταγραφικό ντέρμπι του Φάρου έχει στηθεί; Ποιός θα επικρατήσει;", αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" για τον Ιμπάρμπο και τις σειρήνες από τη Γένοβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK