Παραιτήθηκε ο Ζέμαν

Την παραίτηση του από τον πάγκο της Κάλιαρι, υπέβαλε ο Ζνέντεκ Ζέμαν, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Νάπολι με σκορ 3-0. Ένα αποτέλεσμα "ταφόπλακα" για την ομάδα, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Παραιτήθηκε ο Ζέμαν

Τελειωμό δεν έχουν εφέτος τα προβλήματα για την Κάλιαρι. Ο ιταλικός σύλλογος 7 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται με το ένα πόδι στην Serie B, αφού βρίσκεται 9 πόντους κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και χρειάζεται ένα μικρό "θαύμα" για να παραμείνει στην κατηγορία.

Προς το παρόν, η διοίκηση καλείται να διαχειριστεί την παραίτηση του Ζνέντεκ Ζέμαν, εξέλιξη αναμενόμενη μετά και την νέα ήττα από την Νάπολι.

Η δεύτερη εφετινή θητεία του Τσέχου προπονητή στον πάγκο της ομάδας (είχε αναλάβει και στην αρχή της σεζόν και μετά αντικαταστάθηκε από τον Τζιαφράνκο Ζόλα, που στην συνέχεια είδε την πόρτα της εξόδου), κρίθηκε πλήρως αποτυχημένη, αφού σε 5 παιχνίδια δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η κατρακύλα της ομάδας είναι αποτέλεσμα αλυσιδωτών πράξεων, αφού την προηγούμενη εβδομάδα, 30 οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, προπηλάκισαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο, εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Μέχρι νεωτέρας, τα ηνία του συλλόγου, αναλαμβάνει ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, Βιτόριο Πουσκέντου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK