ΕΠΙΚΟ: Οι Ιταλοί αποχαιρέτησαν τον "Malaka" τους!

Ο Χόρχε Μαρτίνες έφυγε από τη Γιουβέντους και η ιταλική Τuttosport επέλεξε να τον αποχαιρετήσει γράφοντας στο πρωτοσέλιδό της: "Ciao Malaka"!

ΕΠΙΚΟ: Οι Ιταλοί αποχαιρέτησαν τον "Malaka" τους!

Το συμβόλαιο του Χόρχε Αντρές Μαρτίνες Μπάριος με τη Γιουβέντους έληξε και ο 33χρονος Ουρουγουανός άσος αποχαιρέτησε την "Μεγάλη Κυρία".

Ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως το παρατσούκλι του Μαρτίνες είναι... Malaka! Ναι καλά διαβάσατε, είναι γνωστός ως Χόρχε Μαρτίνες Malaka. Κι αυτό γιατί του το κόλλησε για πλάκα παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπάριος, όταν τον είχε στις ακαδημίες των Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Αυτό όμως τον ακολούθησε σε όλη του την καριέρα. Επίσης ο Μαρτίνες έρχεται αρκετά συχνά στην Ελλάδα κι έχει φίλους στη χώρα μας, οι οποίοι τον φωνάζουν προφανώς έτσι!

Ακόμη και στο twitter υπογράφει ως @malakaofficial. Έτσι οι Ιταλοί και πιο συγκεκριμένα οι συνάδελφοί μας στο ιταλικό " Tuttosport" αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν έτσι όπως του αρμόζει, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμό του με το οποίο είναι γνωστός και όχι με το ονοματεπώνυμό του. Έγραψαν λοιπόν: "Ciao Malaka".

ΕΠΙΚΟ: Οι Ιταλοί αποχαιρέτησαν τον "Malaka" τους!

Κι όπως εξηγούν: Ο Χόχε Μαρτίνες, o malaka (στα ελληνικά "σημαίνει ιδιοφυΐα" με την θετική έννοια του όρου, με την κακή... αφήστε το καλύτερα)..."

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μαρτίνες Malaka έχει αγωνιστεί με επιτυχία στους Σαντιάγο Γουόντερερς, στη Νασιονάλ, στην Κατάνια και το 2010 υπέγραψε στην Γιουβέντους. Φόρεσε ωστόσο μόλις 14 φορές τη φανέλα των "μπιανκονέρι", ενώ τα περισσότερα χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός σε άλλες ομάδες. Παράλληλα είναι διεθνής 18 φορές με την Ουρουγουάη, έχοντας σκοράρει 4 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK