Η περίεργη τακτική της Σαμπντόρια (PHOTO & VIDEO)

O Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, στον αγώνα της Σαμπντόρια με τη Λάτσιο, θέλησε να... μιμηθεί τον πρώην, πλέον, προπονητή της Κάλιαρι, Ζντένεκ Ζέμαν, παρατάσσοντας όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του τερματοφύλακα στη σέντρα. Δείτε την περίεργη τακτική προσέγγιση του Σέρβου προπονητή.

Η περίεργη τακτική της Σαμπντόρια (PHOTO & VIDEO)

Ο τεχνικός της Σαμπντόρια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αποφάσισε να εφαρμόσει μία περίεργη τακτική στον αγώνα της ομάδας με τη Λάτσιο στο Ολίμπικο.

Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Σαμπντόρια, πλην του τερματοφύλακα παρατάχθηκαν στο κέντρο, ενώ όταν ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα οι 5 εξ αυτών κινήθηκαν προς την επίθεση και οι υπόλοιποι 5 έκαναν πίσω βήματα για να πάρουν την θέση τους στην άμυνα.

Βέβαια, το επιθετικό πλάνο του Σέρβου προπονητή δεν στέφθηκε με... ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς η Λάτσιο επικράτησε με 3-0.

Δείτε το VIDEO:

Κάτι παρόμοιο είχε εφαρμόσει κι ο πρώην τεχνικός της Κάλιαρι, Ζντένεκ Ζέμαν, τον περασμένο Σεπτέμβρη, στον αγώνα απέναντι στην Ίντερ, με εκπληκτικά αποτελέσματα, καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 4-1 μέσα στο "Τζουζέπε Μεάτσα".

Στη σέντρα της Κάλιαρι, 8 παίκτες ήταν έτοιμοι να τρέξουν προς την περιοχή της Ίντερ και μόνο 2 βρίσκονταν στην άμυνα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η περίεργη τακτική της Σαμπντόρια (PHOTO & VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK