Πίτσα για όλους αν τραυματιστεί ο Ιγκουαΐν

Καθόλου δεν άρεσε στους Ναπολιτάνους η κίνηση του Ιγκουαΐν να αφήσει την ομάδα τους και να μετακομίσει στη Γιουβέντους. Διαβάστε τι σκαρφίστηκε ένα εστιατόριο της πόλης για να... πικάρει τον Αργεντινό.

Στη Γιουβέντους έναντι 94.000.000 ευρώ μετακόμισε πριν λίγες ημέρες ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αφήνοντας τη Νάπολι με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Serie A την προηγούμενη σεζόν.

Η κίνηση του Αργεντινού όμως δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ομάδας. Έτσι ένα εστιατόριο στη Νάπολι αποφάσισε να προσφέρει πίτσα έναντι ενός ευρώ, την στιγμή που ο Ιγκουαΐν θα αποκομίσει τον πρώτο του τραυματισμό στη "Γιούβε".

 

Θα πονάει δηλαδή ο Ιγκουαΐν και θα τρώνε πίτσες στη Νάπολι!

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα