Ο Κασάνο εκτέλεσε αλα-Πανένκα τον Καρνέζη (VIDEO)

Αριστοτεχνική και, συνάμα, ριψοκίνδυνη ήταν η εκτέλεση πέναλτι του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος δικαιώθηκε, αφού νίκησε τον Ορέστη Καρνέζη και ισοφάρισε προσωρινά για την Πάρμα στο ματς του "Φρίουλι" με την Ουντινέζε.

Ο Κασάνο εκτέλεσε αλα-Πανένκα τον Καρνέζη (VIDEO)

Με πέναλτι αλα-Πανένκα ο έμπειρος επιθετικός ξεγέλασε τον διεθνή τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας 2-2, ωστόσο εκείνος που χαμογέλασε τελευταίος ήταν ο Καρνέζης, καθώς η ομάδα του επικράτησε 4-2.

Δείτε το πέναλτι:

Η Ουντινέζε πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και τρίτη σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις, επιστρέφοντας στο -3 από Γιουβέντους και Ρόμα, οι οποίες κατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ο Αντόνιο ντι Νατάλε σκόραρε δύο φορές, στο 28' και το 45', ανατρέποντας τα δεδομένα μετά το γκολ του Χοσέ Μάουρι στο 22', ενώ οι Τομάς Ορτό και Σιρίλ Τερεό απάντησαν στην ισοφάριση του Κασάνο, βρίσκοντας δίχτυα στο 58' και το 84' αντίστοιχα.

Η πλάστιγγα έγειρε σε μεγάλο βαθμό υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Αφρίγιε Άκουα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 77ο λεπτό.

Δείτε όλα τα γκολ του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK