Ο Μαλεζάνι αγόρασε σε δημοπρασία το Κύπελλο UEFA που κατέκτησε με την Πάρμα

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, πήρε σπίτι του το Κύπελλο UEFA που κατέκτησε με την Πάρμα τη σεζόν 1998-99, μετά από δημοπρασία που διοργάνωσε ο χρεοκοπημένος πλέον ιταλικός σύλλογος.

Ο Μαλεζάνι αγόρασε σε δημοπρασία το Κύπελλο UEFA που κατέκτησε με την Πάρμα

Δημοπρασία στην οποία πουλήθηκαν αρκετά πολύτιμα αντικείμενα του συλλόγου διοργάνωσε η χρεωκοπημένη πλέον, Πάρμα. Στη δημοπρασία αυτή παρευρέθηκε και ο πρώην τεχνικός της ομάδας, αλλά και του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Ο Ιταλός κόουτς μάλιστα δεν δίστασε να κάνει την καλύτερη προσφορά για το τρόπαιο του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 1998-99 το οποίο είχε κατακτήσει ο ίδιος με την φοβερή τότε ομάδα της Πάρμα! Αφού λοιπόν δεν βρέθηκε άλλος να κάνει καλύτερη προσφορά, ο Αλμπέρο Μαλεζάνι το αγόρασε κι από το μεσημέρι της Τετάρτης (7/10) βρίσκεται στο σπίτι του!

Θυμίζουμε ότι η Πάρμα είχε κατακτήσει το τρόπαιο εκείνη τη σεζόν με τον Μαλεζάνι στον πάγκο και με παίκτες όπως οι Μπουφόν, Κρέσπο, Καναβάρο, Τιράμ και Βερόν στο ρόστερ της.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ