Πίρλο: "Αν πάρουμε το Champions League φεύγω από την Γιουβέντους"

Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε πως σε περίπτωση που η Γιουβέντους κατακτήσει το Champions League τότε θα αποχωρήσει από το Τορίνο, αλλά δεν θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Πίρλο: "Αν πάρουμε το Champions League φεύγω από την Γιουβέντους"
LAPRESSE

Η Γιουβέντους, ύστερα από τη νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ιταλίας για 4η σερί χρονιά. Ο άσος των "μπιανκονέρι", Αντρέα Πίρλο, με αφορμή τη συγκεκριμένη επιτυχία έκανε δηλώσεις στην "Gazzetta dello Sport", αποκαλύπτοντας πως αν η ιταλική ομάδα καταφέρει να κατακτήσει και το Champions League τότε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Τορίνο.

"Το να τελειώσω την καριέρα μου στο Τορίνο με το Champions League στην βαλίτσα μου θα είναι πραγματικά ένα όνειρο. Είναι ο καλύτερος τρόπος να κλείσω το κεφάλαιο της Γιουβέντους. Δεν πρόκειται βέβαια να σταματήσω το ποδόσφαιρο, καθώς έχω ακόμα τη διάθεση να προπονούμαι καθημερινά".

Όσον αφορά στις δύσκολες αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League, ο Ιταλός άσος απάντησε:

"Είναι μία ομάδα φαινόμενο. Ο Ρονάλντο σκοράρει 2-3 γκολ σε κάθε ματς. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα πάμε με καθαρό μυαλό να διεκδικήσουμε το όνειρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK