Ποιος τελικός; Ο σταρ Κριστιάνο έφτασε στο Τορίνο!

Την ώρα που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει καθηλωθεί από τις Γαλλία και Κροατία που μάχονται για την κατάκτηση του Μουντιάλ, η Γιουβέντους άνοιξε τις αγκαλιές της για χάρη του Ρονάλντο (VIDEO)!

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ρονάλντο είναι, ό,τι θέλει κάνει! Μπορεί οι ποδοσφαιρόφιλοι να παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία τον τελικό του Μουντιάλ το βράδυ της Κυριακής, με τις Γαλλία και Κροατία να κοντράρονται στην Ρωσία με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, όμως την ίδια ώρα η Γιουβέντους ζει και κινείται στον αστερισμό του CR7...

"Κοιτάξτε ποιος έφτασε στο αεροδρόμιο", αναφέρει η επίσημη Γιουβέντους μέσω των λογαριασμών της στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφία αλλά και video του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που έφτασε στο Πιεμόντε συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK