Προσπέρασε τον Μπάτζιο κι έπιασε Ντελ Πιέρο ο εκπληκτικός Ντι Νατάλε (VIDEO)

Στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ στη Serie A φιγουράρει μόνος πλέον ο Αντόνιο ντι Νατάλε, αφού με το γκολ με τακουνάκι που σημείωσε στη νίκη της Ουντινέζε επί της Βερόνα ξεπέρασε τον θρυλικό Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Προσπέρασε τον Μπάτζιο κι έπιασε Ντελ Πιέρο ο εκπληκτικός Ντι Νατάλε (VIDEO)

Ο 37χρονος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 59ο λεπτό της συνάντησης και 3 λεπτά αργότερα σκόραρε για 206η φορά στην καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία του καμπιονάτο.

Μπροστά του βρίσκονται πλέον οι Τζιουζέπε Μεάτσα και Ζοζέ Αλταφίνι με 216 γκολ, ο Γκούναρ Νόρνταλ με 225, ο Φραντσέσκο Τόνι με 240 και ο Σίλβιο Πιόλα με 274.

Φέτος, ο "Τοτό" μετράει 13 γκολ στο πρωτάθλημα, στην 9η σερί σεζόν με διψήφιο αριθμό παρά την ηλικία του. Εξάλλου, από τα 30 και μετά μετράει περισσότερα γκολ στη Serie A (159) από όλα όσα είχε πετύχει σε όλη την καριέρα του στην Premier League ο Μάικλ Όουεν (150) ή οι Ερνάν Κρέσπο, Φίλιπο Ιντζάγκι και Κριστιάν Βιέρι επίσης σε όλη την καριέρα τους στην Ιταλία.

Οι μοναδικοί Ιταλοί ειπθετικοί με περισσότερα γκολ πρωταθλήματος στην καριέρα τους (όχι μόνο στη Serie A) είναι οι Λούκα Τόνι, Τότι, Ιντζάγκι, Μπάτζιο, Μεάτσα, Ντελ Πιέρο και Πιόλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντι Νατάλε έφτασε τα 188 γκολ με την Ουντινέζε στην κατηγορία (έχει και 18 με την Έμπολι), φτάνοντας τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο στην 4η θέση της κατάταξης των γκολ με έναν σύλλογο της Serie A.

Τα κορυφαία γκολ του Αντόνιο ντι Νατάλε

News 24/7

24MEDIA NETWORK