Πώς το “ντου” των οπαδών της Σπόρτινγκ... τρώει τον Πασχαλάκη!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε κρίση, καθώς πρόεδρος και οπαδοί έχουν στραφεί εναντίον των ποδοσφαιριστών και το τεχνικού επιτελείου. Αυτή είναι η αιτία που αρκετοί παίκτες, μεταξύ των οποίων και κάποιοι που έχουν βγάλει... ρίζες στο κλαμπ να ζητήσουν να φύγουν.

Πώς το “ντου” των οπαδών της Σπόρτινγκ... τρώει τον Πασχαλάκη!

Ιταλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από το “Rai” αναφέρει ότι η Νάπολι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα. Η περίπτωση, όμως, που έχει προκριθεί δεν είναι αυτή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά του Ρουί Πατρίσιο.

Ο Πορτογάλος πορτιέρε θορυβημένος από το “ντου” των οπαδών της Σπόρτινγκ στους συμπαίκτες και τον προπονητή φέρεται να έχει ζητήσει να φύγει άμεσα από τη Λισαβόνα, έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας στην ομάδα!

Η Νάπολι παρουσιάζεται από τους Ιταλούς ότι έκανε την κίνησή της και πως ο 30χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα και διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του.

Αν προχωρήσει του Πατρίσιο, σημαίνει πως η Νάπολι δεν θα πάει άμεσα για τον Πασχαλάκη, εκτός κι οι “παρτενοπέι” έχουν στο μυαλό τους τον Έλληνα γκολκίπερ για δεύτερο πίσω από τον 30χρονο Πορτογάλο.

Ο Πατρίσιο, πάντως, έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ μέχρι το 2022, ωστόσο στην Ιταλία δεν θεωρούν απίστευτο το σενάριο ο τερματοφύλακας να μείνει μέχρι και ελεύθερος μετά τα τελευταία γεγονότα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK