Αφιέρωμα στον Μανωλά από το Skysports: "Πρώτος στόχος του Κόντε"

Ως πρώτο στόχο του νέου προπονητή της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, παρουσιάζει το βρετανικό "Skysports" τον Κώστα Μανωλά, στον οποίο μάλιστα κάνει και εκτενές αφιέρωμα.

Αφιέρωμα στον Μανωλά από το Skysports: "Πρώτος στόχος του Κόντε"

Με τον Αντόνιο Κόντε να έχει ήδη ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής της Τσέλσι, έχουν αρχίσει και τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρώτο και καλύτερο βέβαια, θέλει τον Ιταλό να έχει βάλει ως κύριο στόχο του τον Κώστα Μανωλά της Ρόμα.

Γι' αυτό το λόγο, το βρετανικό " Skysports" αποφάσισε να κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στον Έλληνα άσο, παρουσιάζοντάς τον στους οπαδούς των "μπλε".

"Πολύ δυνατός αμυντικός, παλιάς κοπής, του αρέσουν πολύ τα τάκλιν και είναι δυνατός στα μαρκαρίσματα στον αντίπαλο. Με ταχύτητα και αντοχές που τον κάνουν ιδανικό για τον ταχύτατο ρυθμό της Premier League", γράφουν μεταξύ άλλων οι Άγγλοι.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μανωλά σύμφωνα με το transfermarkt είναι 24.000.000 ευρώ, ωστόσο για να πειστεί η Ρόμα να παραχωρήσει ένα από τα βασικά της όπλα, που πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε, θα χρειαστούν πολύ περισσότερα.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο φυσικά βολεύει και τον Ολυμπιακό, ο οποίος σε πιθανή πώληση του Μανωλά θα βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ζεστό" χρήμα στον Ολυμπιακό σε περίπτωση μεταγραφής του Μανωλά: Όλες οι λεπτομέρειες

News 24/7

24MEDIA NETWORK