Διθύραμβοι για τον Μανωλά από το FourFourTwo

H γνωστή βρετανική ιστοσελίδα FourFourTwo αποθεώνει τον αμυντικό της Ρόμα, Κώστα Μανωλά, χαρακτηρίζοντάς τον "βράχο", ενώ αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Διθύραμβοι για τον Μανωλά από το FourFourTwo

Αφιέρωμα στον Κώστα Μανωλά κάνει η γνωστή βρετανική ιστοσελίδα " FourFourTwo", μιλώντας με αποθεωτικά λόγια. Μάλιστα αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ομάδας του Μουρίνιο, της Τσέλσι, για τον 'Έλληνα βράχο της Ρόμα" όπως τον χαρακτηρίζει.

"Ο Κώστας Μανωλάς έχει την ποιότητα να οδηγήσει τη Ρόμα στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2000/01", αναφέρεται στο άρθρο. Αφού λοιπόν κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του μέχρι σήμερα, τονίζει πως αξίζει να τον μάθει κανείς "γιατί είναι ο ηγέτης της άμυνας της ιταλικής ομάδας και σίγουρα φαντάζει ιδανική λύση για συλλόγους με πρόβλημα στα μετόπισθεν, όπως η Τσέλσι".

Όσον αφορά τα δυνατά του σημεία; "Είναι εξαιρετικός all around αμυντικός. Μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο με βραχύσωμους όσο και με υψηλόσωμους επιθετικούς. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν εξαιρετικός. Παράλληλα βοηθάει αρκετά στο passing game".

Διθύραμβοι για τον Μανωλά από το FourFourTwo

Τι λένε όμως για τις αδυναμίες του; "Κάποιες φορές χάνει τη συγκέντρωσή του και κάνει λάθη. Αυτό πρέπει να το βελτιώσει".

Τέλος, κλείνοντας ο συντάκτης του FourFourTwo τονίζει πως η Ρόμα πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα, την ώρα που η Τσέλσι ήδη ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για το προσεχές μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK