Αποθέωση Τότι από Ντελ Πιέρο

Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο έδωσε συγχαρητήρια στον Φραντσέσκο Τότι για το 300ό γκολ του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Αποθέωση Τότι από Ντελ Πιέρο
Ντελ Πιέρο-Τότι-Γιουβέντους-Ρόμα

Ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο αποθέωσε τον έτερο κορυφαίο κάτοχο της φανέλας με το νούμερο 10 στο σύγχρονο ιταλικό ποδόσφαιρο, Φραντσέσκο Τότι, με αφορμή την επίτευξη του 300ού τέρματος στην καριέρα του στη Ρόμα.

Ο καπιτάνο των "τζιαλορόσι" σκόραρε στην ισοπαλία με τη Σασουόλο στο "Ολίμπικο" και συνέχισε το σερί σκοραρίσματος σε κάθε σεζόν που έχει αγωνιστεί στη Serie A, αρχής γενομένης από το 1994-1995.

"Γεια σου αδερφέ. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για σένα και είμαι χαρούμενος που επικοινωνώ μέσω τηλεφώνου, αφού είσαι πολύ μακριά", άρχιζε το μήνυμα του πρώην ηγέτη της Γιουβέντους στο "Roma TV".

"Θυμάμαι πολλές στιγμές που είχαμε μαζί. Είχαμε την τιμή να παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες, γίναμε αρχηγοί και εκπροσωπήσαμε μία σπουδαία κόντρα, η οποία υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων. Αυτό μας επέτρεψε να αναπτύξουμε εκτίμηση ο ένας για τον άλλον", συνέχισε ο "Πιντουρίκιο", ο οποίος από τον Δεκέμβριο του 2014 και την Ντέλχι Ντάιναμος δεν έχει αγωνιστεί ξανά.

"Η κραυγή που έβγαλες μετά από το πέναλτι με το οποίο σκόραρες κατά της Αυστραλίας στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006 βρίσκεται ακόμη στο μυαλό μου. Μαζί κατακτήσαμε το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο, το Μουντιάλ", κατέληξε ο Ντελ Πιέρο.

Διαβάστε ακόμη

Κόντρες: Τότι ή Ντελ Πιέρο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK