Αποθέωση Χολέμπας από τους Ιταλούς: "Έργο τέχνης το γκολ"

Το ιταλικό "LaRoma24", υμνεί το γκολ και την εμφάνιση του Χοσέ Χολέμπας στο ντέρμπι με την Ίντερ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πλέον η άμυνα ξέρει και να επιτίθεται, ενώ το γκολ του ήταν "έργο τέχνης". Διαβάστε τα όσα έγραψαν στο twitter Ιταλοί για την εμφάνιση του Έλληνα μπακ.

Αποθέωση Χολέμπας από τους Ιταλούς: "Έργο τέχνης το γκολ"

Την αποθέωση γνωρίζει ο Χοσέ Χολέμπας από συμπαίκτες και δημοσιογράφους μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ίντερ.

Δείτε το γκολ:

Λίγη ώρα μετά το ματς μάλιστα, ο Έλληνας μπακ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Το πρώτο μου γκολ με την Ρόμα. Τρομερό συναίσθημα. Η έβδομη νίκη σε 7 ματς εντός έδρας. Απλά μια τέλεια μέρα. Ευχαριστώ για την στήριξή σας".

Η ιταλική ιστοσελίδα "La Roma 24", το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, χαρακτηρίζοντας το γκολ του ακραίου αμυντικού ως μια έργο τέχνης:

"Ένα τέτοιο γκολ είναι... ελληνικό. Είναι σαν να ήρθε από την καρδιά ενός νεαρού ζωγράφου εκεί που δεν το περιμένεις. Σαν ένα έργο τέχνης που βρίσκεται στο Μουσείο του Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης, δίπλα σε αυτά του Σιφανό και του Μονέ.

Αποθέωση Χολέμπας από τους Ιταλούς: "Έργο τέχνης το γκολ"

Στη Ρώμη ο Χολέμπας ξεχώρισε ανάμεσα σε Ζερβινιό, Τότι και Λιάιτς, Ναινγκόλαν. Έγινε όμως δεύτερος καλύτερος της βραδιάς, μιας και ο Πιάνιτς στις καθυστερήσεις πέτυχε το 2ο του τέρμα με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ.

Το γκολ του Χολέμπας ξύπνησε το Ολίμπικο, κάνοντας μια κίνηση σαν αυτή του Μπρούνο Πέρες στο ματς της Τορίνο με την Γιουβέντους. Βγήκε και είπε εδώ είμαι, κοιτάξτε με. Ένα τέρμα που θα το βλέπουμε για αρκετό καιρό".

Ο Χοσέ Χολέμπας από την μεριά του σχολίασε: "Είμαι ενθουσιασμένος. Είδα τον χώρο και προσπάθησα να ντριμπλάρω. Ήταν μια μεγάλη νίκη, μιας και η Γιουβέντους είχε επικρατήσει νωρίτερα και με λίγη τύχη. Αλλά για μένα οι 3 βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε".

Ωστόσο την αποθέωση γνώρισε και μέσω twitter με τους περισσότερους να αναφωνούν: "Τι γκολ"

Διαβάστε ακόμη:

Ρόμα-Ιντερ 4-2

Ο απίστευτος πανηγυρισμός του Χολέμπας

Λύτρωση με Πίρλο για Γιουβέντους

Η αντίδραση του Αλέγκρι στο γκολ του Πίρλο

Ο Κατσουράνης αποθέωσε τον Χολέμπας μέσω twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK