Αυτή είναι η γυναίκα που κράτησε τον Τότι στην Ρόμα!

Υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο "δέσιμο" του Φραντσέσκο Τότι με την Ρόμα και ο καπιτάνο την αποκάλυψε μέσω μίας ξεχωριστής... φωτογραφίας.

Αυτή είναι η γυναίκα που κράτησε τον Τότι στην Ρόμα!

Ούτε δέκα, ούτε 20 αλλά... 23 ολόκληρα χρόνια κρατάει η μοναδική σχέση αγάπης και κοινής πορείας της Ρόμα με τον Φραντσέσκο Τότι και όλα δείχνουν πως ο 40χρονος εμβληματικός άσος θα ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Η παρουσία του σε αυτήν αποτελεί γεγονός που κάνει υπερήφανους τους ρομανίστι και αν υπάρχει ένα πρόσωπο που θα πρέπει να ευχαριστούν περισσότερο αυτή είναι η μητέρα του παίκτη, Φιορέλα, που ήθελε το παιδί της να μην αλλάξει ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος ο καπιτάνο την Παρασκευή (16/12), επιλέγοντας να ανεβάσει φωτογραφία του μαζί με την μητέρα του την ημέρα των γενεθλίων της, στέλνοντας το εξής μήνυμα: "Εάν έμεινα πάντα εδώ στη Ρόμα και είμαι ευτυχισμένος είναι χάρη και σε εσένα. Ευτυχισμένα γενέθλια μαμά! Φραντσέσκο".

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα από το ποστάρισμά του στο Facebook, ο Φραντσέσκο Τότι θα πρέπε να ένιωσε υπερηφάνεια βλέποντας την New York Times να του κάνει ξεχωριστό αφιέρωμα μέσω δημοσιεύματος:

Αυτή είναι η γυναίκα που κράτησε τον Τότι στην Ρόμα!

"Ρωμαίος στην καρδιά και η καρδιά της Ρόμα. Ο Φραντσέσκο Τότι, γέννημα θρέμμα της Ρώμης, έχει παίξει όλη την καριέρα του στη Ρόμα: 23 χρόνια και συνεχίζει. Ελπίζει να τελειώσει την καριέρα του με φορώντας τη φανέλα της Ρόμα", είναι τα λόγια με τα οποία προλογίζει το κείμενο για τον 40χρονο άσο η εφημερίδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK