Αυτός είναι ο αγαπημένος συμπαίκτης του Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε σε συνέντευξή του τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί ενώ μίλησε για τα δύο ομορφότερα γκολ του και τον πιο... κακό αντίπαλο!

Αυτός είναι ο αγαπημένος συμπαίκτης του Τότι

Ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Βάλτερ Βελτρόνι, πήρε συνέντευξη από τον Φραντσέσκο Τότι για λογαριασμό της "Corriere dello Sport" και τα πήγε εξαιρετικά καθώς μέσα από αυτήν το κοινό κατάφερε να μάθει ουκ ολίγα ενδιαφέροντα πράγματα για τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα.

Αυτός είναι ο αγαπημένος συμπαίκτης του Τότι

Όπως για παράδειγμα για τον παίκτη που θεωρεί εκείνος, στα 40 του πλέον χρόνια ως τον κορυφαίο παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στα 23 χρόνια που βρίσκεται στην πρώτη ομάδα της Ρόμα, καθώς επίσης για τα δύο γκολ που ξεχωρίζει εκείνος ως τα ωραιότερα στην καριέρα του, τη στιγμή που βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του ομάδα για να μετακομίσει στην... Σαμπντόρια, τον πιο σκληρό αντίπαλο αλλά και τους δύο παίκτες που έχει φίλους από την Λάτσιο!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΤΙ:

Για τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί: "Από τεχνικής άποψης ήταν ο Κασάνο. Ήμασταν συνδεδεμένοι μέσα στο γήπεδο και μπορούσαμε να βρούμε ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή. Τον συμπαθούσα και εκτός γηπέδου άρα ήμασταν απόλυτα συγχρονισμένοι. Πρόκειται όχι μόνο για έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ιταλία, αλλά στην Ευρώπη γενικότερα. Το ταλέντο του ήταν μοναδικό".

Για το ομορφότερο γκολ στην καριέρα του: "Δύο είναι τα αγαπημένα μου, είμαι αναποφάσιστος. Είναι εκείνο στο Μιλάνο με τη λόμπα στον Ζούλιο Σέζαρ και εκείνο στο Marassi με το αριστερό κόντρα στην Σαμπντόρια. Το ένα το έχω πετύχει με το δεξί πόδι και το άλλο με το αριστερό".

Αυτός είναι ο αγαπημένος συμπαίκτης του Τότι

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Λάτσιο με τον οποίο να ήταν φίλος: "Με τους Νέστα και Ντι Βάιο. Μεγαλώσαμε μαζί αν και ζούσαμε σε διαφορετικές γειτονιές της Ρώμης. Έχουμε μία όμορφη φιλία".

Για το δυσκολότερο αμυντικό που έχει συναντήσει: "Ο Μοντέρο. Δεν τον γνωρίζω από την ανθρώπινη πλευρά αλλά μου έχουν πει πολύ καλά λόγια για αυτόν. Ήταν ένας σκύλος που σε δάγκωνε παντού".

Αυτός είναι ο αγαπημένος συμπαίκτης του Τότι

Για τη στιγμή που έφτασε μία ανάσα να φύγει από την Ρόμα: "Βρέθηκα πολύ κοντά να φύγω από τη Ρόμα όταν είχε συμφωνήσει η ομάδα με την Σαμπντόρια. Υπέγραψα για αυτούς και την επόμενη ημέρα γινόταν ένα τουρνουά στο Olimpico με τον Άγιαξ και την Γκλάντμπαχ. Ήταν το πρώτο βράδυ που θα πήγαινα στην Σαμπντόρια αλλά οι Θεοί της Ρώμης επαναστάτησαν και ήταν μία μαγική βραδιά. Πέτυχα γκολ και με τον Άγιαξ και με την Γκλάντμπαχ. Στον Άγιαξ υπήρχε ένας παίκτης που ο Μπιάνκι ήθελε πάση θυσία (Λίτμανεν). Όμως μετά το παιχνίδι ο Σένσι ήταν κατηγορηματικός: αυτός δεν φεύγει από εδώ. Έτσι χάλασε η συμφωνία με τη Σαμπντόρια. Ο Μπιάνκι είπε "ή ο Τότι ή εγώ". Ο Σένσι είπε ο Τότι και άλλαξαν όλα".

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΤΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ:

ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK