Δίνει μόλις 6.500.000 ευρώ για τον Αργεντινό αντί-Μανωλά!

Η Ρόμα ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία της πάνω από 30.000.000 ευρώ από την πώληση του Κώστα Μανωλά όμως για τον παίκτη που προορίζει για διάδοχό του διαθέτει πολύ λιγότερα...

Argentina's Juan Foyth, left, heads the ball as Colombia's Juan Hernandez looks on during a match of the U-20 South America qualifying soccer tournament for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Thursday, Feb. 2, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Argentina's Juan Foyth, left, heads the ball as Colombia's Juan Hernandez looks on during a match of the U-20 South America qualifying soccer tournament for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Thursday, Feb. 2, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Το καλοκαίρι του 2014 η Ρόμα είχε δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 13.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό και η επιλογή της ήταν σωστή αφού πήρε έναν παίκτη πρώτης γραμμής και τρία χρόνια μετά δείχνει διατεθειμένη να τον αποχωριστεί έναντι υπερδιπλάσιου ποσού.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο παίκτης που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο "εκλεκτός" της ομάδας της "αιώνιας πόλης" για να καλυψει το κενό του Έλληνα άσου δεν θα της κοστίσει πολύ αφού η ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα του είναι στα... 6.500.000 ευρώ.

Πρόκειται για τον 20χρονο Αργεντινό αμυντικό της Εστουντιάντες Χουάν Φόιτ (έχει ήδη 9 συμμετοχές με την εθνική Αργεντινής Κ-20), με τον παίκτη να δέχεται επίσης πρέσινγκ και από την Τότεναμ αλλά να αποκαλύπτει πως η προοπτική της Ρόμα τον ιντριγκάρει!

Ecuador's Felix Torres, left, and Argentina's Juan Foyth, head the ball during their U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Ecuador's Felix Torres, left, and Argentina's Juan Foyth, head the ball during their U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Sunday, Feb. 5, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

"Διάβασα για την πρόταση της Ρόμα στα social media και έτσι ρώτησα τους ατζέντηδές μου για περισσότερες πληροφορίες και μου επιβεβαίωσαν πως η πρόταση της Ρόμα είναι πραγματική.

Η Ρόμα είναι μία από τις σημαντικότερες ομάδες στον κόσμο, οποιοσδήποτε θα ήθελε να παίξει εκεί. Παλεύουν πάντα για τις πρώτες θέσεις στη Serie A.

Θα ήταν υπέροχο να παίξω στο Olimpico", τόνισε ο Αργεντινός μπακ, υποψήφιος αντί-Μανωλάς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Corriere della Sera".

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr."

News 24/7

24MEDIA NETWORK