Ενδεχόμενο για πρόωρο τέλος στην καριέρα του Στρούτμαν

Λίγες είναι οι πιθανότητες επιστροφής του Κέβιν Στρούτμαν στα γήπεδα, μετά και τις δηλώσεις του πρώην γιατρού της Ρόμα, Μάριο Μπρότζι σε κάμερα της ιταλικής τηλεόρασης. Διαβάστε τα όσα ανέφερε για την κατάσταση του 25χρονου μέσου.

Ενδεχόμενο για πρόωρο τέλος στην καριέρα του Στρούτμαν

Αν και είναι μόλις 25 χρονών, οι συχνοί τραυματισμοί του Κέβιν Στρούτμαν στο γόνατό του, καθιστούν αρκετά δύσκολη την επιστροφή του στα γήπεδα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρώην γιατρός της Ρόμα, Μάριο Μπρότζι σε κάμερα της ιταλικής τηλεόρασης. Ο Ολλανδός μέσος μάλιστα, ακόμη και να καταφέρει κάποια στιγμή να ξανααγωνιστεί δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν πριν τον τραυματισμό του.

"Δεν ξέρω τι ακριβώς έπαθε το γόνατό του μετά το πρόβλημα που είχε στον χόνδρο. Δεν βλέπω όμως επιστροφή για τον Κέβιν Στρούτμαν. Η εντύπωσή μου είναι πως η εγχείρησή του δεν πήγε καλά, αλλά δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος για να πω αν χρειάζεται νέα εγχείρηση ή όχι", τα λόγια του πρώην γιατρού της Ρόμα.

Θυμίζουμε πως στο ματς με την Φιορεντίνα τον Ιανουάριο ο Ολλανδός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο που είχε πάθει την ζημιά πέρυσι και η οποία τον άφησε εκτός δράσης για οκτώ μήνες, χάνοντας και το Μουντιάλ. Το ιατρικό τιμ των "τζιαλορόσι" έκανε αρχικά πρόβλεψη για απουσία 3-4 εβδομάδων αλλά τελικά τα πράγματα είναι χειρότερα, ενώ πλέον δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επιστρέψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK