Η απόκτηση Βενκέρ από τη Ρόμα μυρίζει... πώληση χαφ

Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου Βιλιάμ Βενκέρ. Μια κίνηση που αφήνει να εννοηθεί πως θα παραχωρήσει κάποιον από τους κεντρικούς μέσους της.

Η απόκτηση Βενκέρ από τη Ρόμα μυρίζει... πώληση χαφ

Ο Βιλιάμ Βενκέρ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα. Ο Γάλλος μέσος, μετά από ένα χρόνο στη Ρωσία έφυγε για τους "τζιαλορόσι" και θα διεκδικήσει θέση βασικού στα πλάνα του Ρουντί Γκαρσιά.

Η Ντιναμό Μόσχας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, έχει χάσει ήδη τον Ματιέ Βαλμπιενά (Λιόν), και δεν ήταν εύκολο ν' απορρίψει την πρόταση της ιταλικής ομάδας στο δρόμο για την εξυγίανση.

Ο Βενκέρ, διεθνής με τις μικρές εθνικές, είναι παίκτης που παίζει μπροστά από τα δύο στόπερ και προωθεί σωστά την μπάλα. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Ναντ και την τριετία 2011-2014 έπαιξε στο Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης).

Είναι λογική η σκέψη πως η απόκτησή του συνδέεται με την παραχώρηση κάποιου πρωτοκλασάτου χαφ. Εκτός κι αν στόχος της διοίκησης είναι να δυναμώσει τόσο πολύ το ρόστερ που να μην έχει αντίπαλο στην Ιταλία.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ