Η κίνηση του Τότι που συγκίνησε το "Ολίμπικο"

Φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σαν Λορένσο έδωσε η Ρόμα με στόχο την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Ιταλίας, με τον Φραντσέσκο Τότι να καταφέρνει να συγκινήσει όλο το "Ολίμπικο" με την εμφάνισή του.

Η κίνηση του Τότι που συγκίνησε το "Ολίμπικο"

Η Ρόμα υποδέχθηκε τη Σαν Λορένσο στο "Ολίμπικο" το βράδυ του Σαββάτου (3/9) σε ένα φιλικό με στόχο την ενίσχυση των σεισμόπληκτων της Ιταλίας.

Η ιταλική ομάδα νίκησε με 2-1, χάρη στα τέρματα των Ιτούρμπε (52') και Κεμπά (72'), ενώ είχε ισοφαρίσει στο 57' ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού,Φερνάντο Μπελούτσι.

Το αγωνιστικό κομμάτι βέβαια πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού τα βλέμματα και την προσοχή όλων τράβηξε ο αιώνιος αρχηγός των Ρωμαίων, Φραντσέσκο Τότι.

Εμφανίστηκε στο γήπεδο με διαφορετική φανέλα αφού στο πίσω μέρος δεν έγραφε "Τότι", αλλά "Φραντσέσκο", ενώ στο περιβραχιόνιό του έγραφε όλες τις σεζόν που έχει αγωνιστεί στη Ρόμα.

Η κίνηση του Τότι που συγκίνησε το "Ολίμπικο"

Είχε όμως κι άλλο! Ο Ιταλός έδειξε πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά και άνθρωπος είναι όταν είδε στο πλήθος ένα παιδάκι χωρίς μαλλιά στο κεφάλι του. Αφού κατάλαβε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό πήγε δίπλα του, τον πήρε αγκαλιά και του έδωσε ένα φιλί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK