Η "λούφα" του Ντουμπιά (VIDEO)

Τους οπαδούς της Ρόμα προκάλεσε ο Σεϊντού Ντουμπιά, καθώς ήρθε στην δημοσιότητα video, το οποίο τον δείχνει να κάθεται με τα χέρια στην μέση, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης στο παιχνίδι με την Ίντερ.

Η "λούφα" του Ντουμπιά (VIDEO)

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Ρόμα δαπάνησε 14.400.000 ευρώ για να "σπάσει" το συμβόλαιο του Σειντοϋ Ντουμπιά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ούτως ώστε ο Αφρικανός να δώσει λύσεις στην επιθετική δυστοκία της ομάδας.

Έκτοτε, ο επιθετικός από την Ακτή του Ελεφαντοστού δεν έχει δικαιώσει τους ανθρώπους της ομάδας, αφού μετράει μόλις 4 συμμετοχές και κανένα γκολ.

Το να μην έχει βρει τα "πατήματα" του ακόμη και να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, είναι λογικό σαν εξήγηση. Αυτό που δεν χρίζει λογικής είναι να χάνει η ομάδα σου με 1-0, να σε σηκώνει ο προπονητής για προθέρμανση και εσύ να απαξιώνεις τις εντολές του.

Ενώ η Ίντερ κέρδιζε με 1-0 (νίκησε με 2-1), οι παίκτες της Ρόμα έκαναν προθέρμανση, με εξαίρεση τον τεμπέλη Σεϊντού Ντουμπιά.

Επειδή οι αμαρτίες πληρώνονται, ένας φίλαθλος από τις εξέδρες του Σαν Σίρο μαγνητοσκόπησε τον 27χρόνο, ο οποίος φαίνεται πως και δεν έχει πάρει και πολύ σοβαρά την μεταγραφή του στην ομάδα της Ρώμης.

Δείτε το VIDEO από την προθέρμανση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK