"Kάνει πολλά λάθη ο Μανωλάς, αλλά τον προστατεύουν"

Ο πρώην άσος των Γιουβέντους και Φιορεντίνα, Άντζελο Ντι Λίβιο, προκάλεσε με τις δηλώσεις του σχετικά με την απόδοση του αμυντικού της Ρόμα, Κώστα Μανωλά.

"Kάνει πολλά λάθη ο Μανωλάς, αλλά τον προστατεύουν"

Με όχι και τόσο θετικά λόγια μίλησε ο ο πρώην άσος των Γιουβέντους και Φιορεντίνα, Άντζελο Ντι Λίβιο, ο οποίος για ένα διάστημα εργάστηκε και στις ακαδημίες της Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά.

Ο Ιταλός που έχει παρακολουθήσει λεπτομερώς σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Έλληνα αμυντικού κρίνει πως ο Κώστας έχει κάνει πολλά λάθη, όμως χαίρει... διαφορετικής μεταχείρισης από την ομάδα του.

"Ο Μανωλάς κάνει μεγάλα λάθη, περισσότερα και από τον Ζουάν Ζεζούς, αλλά τον προστατεύουν. Κάνει λάθη, αλλά αν δείτε την κριτική των δημοσιογράφων για το ματς της Ρόμα με την Παλέρμο θα διαπιστώσετε πως ο μόνος αναποτελεσματικός ήταν ο Βραζιλιάνος", δήλωσε ο Ντι Λίβιο.

Η έντονη κριτική που άσκησε ο Ιταλός στον Έλληνα αμυντικό έχει ήδη πάντως γίνει θέμα συζήτησης στη γειτονική χώρα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει τις συζητήσεις με την Ρόμα για το νέο του συμβόλαιο όμως έχει απορρίψει ήδη την πρώτη πρόταση των "τζαλορόσι" ζητώντας περισσότερα χρήματα.

Μετά από ένα "θερμό" καλοκαίρι όπου πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι (από Αγγλία κυρίως) εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ο Κώστας Μανωλάς έχει ανοίξει εδώ και έναν μήνα δίαυλο επικοινωνίας με την Ρόμα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας (το υπάρχον λήγει το 2019), ωστόσο η ανανέωση μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Αυτή τη στιγμή ο Έλληνας διεθνής σέντερ μπακ αμείβεται με περίπου 1.800.000 ευρώ ετησίως και η Ρόμα είναι μεν διατεθειμένη να αυξήσει τις αποδοχές του αλλά προς το παρόν δεν ανεβαίνει τόσο ώστε να ικανοποιήσει απόλυτα τις επιθυμίες του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Calciomercato.it", η πρώτη πρόταση από πλευράς Ρωμαίων κατατέθηκε στον παίκτη στα τέλη Σεπτεμβρίου και ήταν γύρω στα 2.500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, πρόταση που απορρίφτηκε από τον παίκτη.

Αιτία το γεγονός ότι υστερεί σε σύγκριση με τα χρήματα που κερδίζουν άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας, με την πλευρά του Μανωλά να περιμένει -σύμφωνα με τους Ιταλούς- νέα βελτιωμένη πρόταση για την επίτευξη του deal.

News 24/7

24MEDIA NETWORK