Ραϊόλα για Μανωλά: "Ας μείνει στη Ρόμα"

Την παραδοχή του για το λάθος που έκανε με τις δηλώσεις του για το μέλλον του Κώστα Μανωλά εξέφρασε ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει και τη μπηχτή του για τον Έλληνα άσο.

Ραϊόλα για Μανωλά: "Ας μείνει στη Ρόμα"

χει δίκιο ο Μανωλάς, δεν είμαι ο μάνατζερ του και δεν έχω σκοπό να γίνω. Το μόνο που έκανα σαν ελεύθερος άνθρωπος που είμαι, είναι να εκφράσω την θαυμασμό μου για αυτόν επειδή τον θεωρώ εκπληκτικό αμυντικό. Ζητάω συγγνώμη για την παρεξήγηση. Σε κάθε περίπτωση αν είναι χαρούμενος στην Ρόμα και θέλει να μείνει εκεί, ελπίζω να εκπληρωθεί η επιθυμία του", τόνισε στην ιταλική "Gazzetta Dello Sport", ο Μίνο Ραϊόλα, λίγο μετά τις δηλώσεις του Κώστα Μανωλά.

Ο Έλληνας άσος είχε πει πως: "Ο Ραϊόλα δεν είναι ο μάνατζερ μου. Ο μάνατζέρ μου είναι ο Ιωάννης Ευαγγελόπουλος. Αυτά που είπε ο Ραϊόλα είναι όλα ψέμματα, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του".

Ραϊόλα για Μανωλά: "Ας μείνει στη Ρόμα"

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Μάριο Μπαλοτέλι, Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, σε συνέντευξή του μίλησε για τον Μανωλά: "Το όνομά του είναι σε σημαντικές λίστες. Δεν ξέρω αν θα πάει στην Premier League, νομίζω πως θα τα πήγαινε καλύτερα σε άλλα πρωταθλήματα, λόγω των φυσικών του χαρακτηριστικών. Νομίζω πάντως πως η Ρόμα θα προσπαθήσει πολύ για να τον κρατήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ραϊόλα: "Δύσκολα θα κρατήσει Μανωλά η Ρόμα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK