"Κόλπο γκρόσο" από Ρόμα: αρπάζει τον "Τούρκο Ντιμπάλα"!

Η Ρόμα κινήθηκε με μυστικότητα και "καπάρωσε" ένα από τα μεγάλα ταλέντα του τουρκικού ποδοσφαίρου που την περασμένη σεζόν υπήρξε συμπαίκτης των Ναπολεόνι και Αντεμπαγιόρ!

"Κόλπο γκρόσο" από Ρόμα: αρπάζει τον "Τούρκο Ντιμπάλα"!

Ο Σενγκίς Ουντέρ είχε εξαιρετική παρουσία στην παρθενική του σεζόν στην Μπασακσεχίρ (ήταν συμπαίκτης του Στέφανο Ναπολεόνι και του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ) και όλα δείχνουν πως θα επιβραβευτεί μετο παραπάνω, μετακομίζοντας στη Serie A.

Όπως αποκαλύπτουν εδώ και λίγη ώρα τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ρόμα ολοκλήρωσε το deal με τον τουρκικό σύλλογο για την απόκτηση του 20χρονου (τα κλείνει την Παρασκευή) μεσοεπιθετικού, με το κόστος της μεταγραφής του να ανέρχεται στα 13.000.000 ευρώ!

Turkey's Cengiz Under, right, challenges for the ball with Kosovo's Fidan Aliti, during their World Cup Group I qualifying soccer match at Loro Borici Stadium, in Shkoder, northern Albania, on Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Hektor Pustina)
Turkey's Cengiz Under, right, challenges for the ball with Kosovo's Fidan Aliti, during their World Cup Group I qualifying soccer match at Loro Borici Stadium, in Shkoder, northern Albania, on Sunday, June 11, 2017. (AP Photo/Hektor Pustina) AP

Ο Ουντέρ, που στην πατρίδα του αποκαλείται "Τούρκος Ντιμπάλα" ελέω του στιλ παιχνιδιού του που θυμίζει έντονα τον Αργεντινό άσο της Γιουβέντους, αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1.500.000 ευρώ την ενώ την Παρασκευή θα περάσει από ιατρικές εξετάεις.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή τη στιγμή είναι αν η μεταπήδησή του στους "τζαλορόσι" θα γίνει άμεσα ή θα μείνει για έναν χρόνο ακόμα στην Τουρκία με τη μορφή δανεισμού.

O ΣΕΝΓΚΙΣ ΟΥΝΤΕΡ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Photo Credits: AP Photo/Hektor Pustina

News 24/7

24MEDIA NETWORK