Κώστα, κρατά ένα γκολ και για τη ρεβάνς με τους Κροάτες...

Στο ματς της Ρόμα στη Φλωρεντία ο Κώστας Μανωλάς πέτυχε το πρώτο εφετινό γκολ του στο ιταλικό πρωτάθλημα. Δείτε το videο για το 3-2 της ομάδας του Ντι Φαντζέσκο.

Napoli's Lorenzo Insigne, center, is challenged by Roma's Lorenzo Pellegrini, left, and Roma's Kostas Manolas during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Lorenzo Insigne, center, is challenged by Roma's Lorenzo Pellegrini, left, and Roma's Kostas Manolas during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Αρχικά η συμμετοχή του Κώστα Μανωλά στο πρώτο ματς των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ζάγκρεμπ ήταν αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Κατόπιν, τιμωρήθηκε απρόσμενα για παραβίαση του fair play με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και ενημερώθηκε πως, από τη στιγμή που δεν είναι εφέσιμη η ποινή, θα παίξει μόνο στο δεύτερο ματς.

Παρά τα εμπόδια πάντως που τοποθετηούν στο δρόμο του, ο Κώστας Μανωλάς δείχνει ετοιμοπόλεμος. Εξ ου και το γκολ που πέτυχε στο εκτός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα, κάνοντας στο 50' το 3-2 με τη Ρόμα.

Ο προωθημένος Έλληνας στόπερ είχε βρεθεί στην περιοχή των "βιόλα" για ένα κόρνερ και μετά την πρώτη κεφαλιά του Τζέκο παρενεβλήθη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 των πρωτευουσιάνων στο 50'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK