Μανωλάς: Η μεταγραφή της χρονιάς στη Ρόμα

Μια θέση στην καρδιά των φιλάθλων έχει κερδίσει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ψηφίστηκε από τους οπαδούς των "τζιαλορόσι" ως η κορυφαία μεταγραφή της σεζόν 2014-2015.

Μανωλάς: Η μεταγραφή της χρονιάς στη Ρόμα

Δικαιωμένοι για την επιλογή τους να αποκτήσουν τον Κώστα Μανωλά το καλοκαίρι του 2014 πρέπει να αισθάνονται στη Ρόμα. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά των φιλάθλων των "τζιαλορόσι", καθώς αναδείχθηκε κορυφαία μεταγραφή για τη σεζόν 2014-2015.

Ο 24χρονος συγκέντρωσε το 56% των προτιμήσεων σε σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Κεϊτά και Ιτούρμπε με 18% και 8% αντίστοιχα.

Ο Μανωλάς, στην πρώτη του χρονιά στη Ρόμα, πραγματοποίησε συνολικά 41 εμφανίσεις και στην επίσημη σελίδα των Ιταλών χαρακτηρίζεται ως "ηγέτης της άμυνας".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα