Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

Ο Κώστας Μανωλάς είναι πλέον πιο κοντά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα. Διαβάστε για το καθοριστικό ραντεβού που έγινε τη Δευτέρα, τη σούπερ πρόταση της Άρσεναλ λίγο πριν κλείσουν οι μεταγραφές και τον όρο που ενδέχεται να βάλει ο Έλληνας άσος για το deal.

Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

Ο Κώστας Μανωλάς πέρασε ένα "ανήσυχο" καλοκαίρι, με αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να "χτυπούν την πόρτα" της Ρόμα κάνοντας άκρως δελεαστικές προτάσεις για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και την ομάδα της "αιώνιας πόλης" να... αντιστέκεται σθεναρά, ωστόσο οι τελευταίες ενδείξεις συνηγορούν πως πολύ σύντομα ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους και μάλιστα με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους, όπως ο ίδιος επιθυμεί εδώ και καιρό.

Η τελευταία εξέλιξη που κάνει τους περισσότερους στην Ιταλία να θεωρούν πως Ρόμα και Μανωλάς βρίσκονται πλέον πιο κοντά στο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους είναι ένα ραντεβού που έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (5/9) στην Τριγκόρια.

Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ, ο Έλληνας μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, έγινε δεκτός στο προπονητικό κέντρο των "τζαλορόσι" από τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, με βασικό θέμα συζήτησης την ανανέωση του συμβολαίου του Μανωλά, με το υπάρχον να δένει τον 25χρονο άσο με τους Ρωμαίους μέχρι το 2019 και να αποφέρει στον ίδιο ετήσιες απολαβές ύψους 1.500.000 ευρώ.

Με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι μόνο τρεις από τις ενδιαφερόμενες για τον ποδοσφαιριστή, η διοίκηση της Ρόμα έχει αντιληφθεί πως θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες προκειμένου να κρατήσει ικανοποιημένο τον παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η νέα συμφωνία μαζί του μπορεί να περιλαμβάνει επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2021 και "καθαρές" ετήσιες αποδοχές γύρω στα 2.500.000 με 3.000.000 ευρώ.

Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

Η διαπραγμάτευση μεταξύ της διοίκησης της Ρόμα και του μάνατζερ του παίκτη βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να περνάει στα... ψιλά ότι αυτό ήταν το τέταρτο τουλάχιστον ραντεβού που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών, με το νέο "deal" με τον Κώστα Μανωλά να αποτελεί προτεραιότητα για το σύλλογο από τη στιγμή μάλιστα που ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον ποσοστό μεταπώλησης.

Έχοντας μάλιστα απορρίψει πρόταση 39.000.000 ευρώ από την Άρσεναλ λίγο πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, η Ρόμα ξέρει καλά πως μόνο μία ανανέωση με οικονομική προσαρμογή προς τα... πάνω μπορεί να "καλμάρει" τον ποδοσφαιριστή, ώστε από εδώ και πέρα να είναι απολύτως απερίσπαστος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το ραντεβού που έφερε πιο κοντά Μανωλά και Ρόμα!

Είναι πάντως αρκετά πιθανό από το καλοκαίρι του 2017, ή και από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο Μανωλάς να βρεθεί εκ νέου στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού ενώ δεν αποκλείεται ο παίκτης να ζητήσει να μπει στο νέο συμβόλαιο ρήτρα αποδέσμευσης, που θα του επιτρέπει να αποχωρήσει αν μπει συγκεκριμένο ποσό στα ταμεία των Ρωμαίων.

Το ρεπορτάζ από τα μίντια της γειτονικής χώρα αναφέρει επίσης ότι Σαμπατίνι και Ευαγγελόπουλος αναμένεται να έχουν και νέο ραντεβού (ίσως και παρουσία του Μανωλά που τώρα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018), αφού πρώτα η Ρόμα ξεμπερδέψει και με τα θέματα των ανανεώσεων των Ναϊνγκολάν και Στρόουτμαν τους οποίους θεωρεί και εκείνους "υπερπολύτιμους" για τη στελέχωση του ρόστερ της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK