Μανωλάς και Τζέκο στέλνουν μαζί μήνυμα στους οπαδούς!

Ο κόσμος αδημονεί για την κόντρα τους στο Βοσνία-Ελλάδα όμως Κώστας Μανωλάς και Έντιν Τζέκο είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά. Δείτε το μήνυμα που'στειλαν στους φανς της Ρόμα (video)!

Μανωλάς και Τζέκο στέλνουν μαζί μήνυμα στους οπαδούς!

Μετά τον πρόσφατο επεισοδιακό αγώνα της Ελλάδας με την Βοσνία στο "Καραϊσκάκης" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (1-1) και την διαμάχη που είχαν εντός γηπέδου οι Τζέκο και Παπασταθόπουλος, πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν το πώς θα κυλήσει ενδεχόμενη μονομαχία των Κώστα Μανωλά και Έντιν Τζέκο στον αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι δύο συμπαίκτες στη Ρόμα δεν φαίνεται πάντως να έχουν το παραμικρό "θέμα" μεταξύ τους και απέδειξαν πως είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά καθώς πήραν μέρος από κοινού σε videoμήνυμα της Ρόμα προς τους οπαδούς μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook.

Σε αυτό οι δύο παίκτες, συν τον Αντόνιο Ρίντιγκερ, ζητούν από τους οπαδούς να επιστρέψουν στο "Olimpico" για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αφήνοντας στην άκρη την αποχή τους (διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν από την περασμένη σεζόν που τους χωρίζουν σε πολλά τμήματα εντός γηπέδου), αρχής γενομένης από το αποψινό ντέρμπι (21:45) κόντρα στην Μίλαν.

"Κάθε φορά που είστε δίπλα μας ανακαλύπτουμε ξανά το πόσο όμορφο είναι να παίζουμε για εσάς. Έχουμε κερδίσει πολλές μάχες, μας περιμένουν πολλές ακόμα", δηλώνει στο σχετικό video ο Κώστας Μανωλάς ενώ ο στράικερ της Ρόμα και πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A, Έντιν Τζέκο, αναφέρει:

"Συνεχίζουμε έτσι μαζί στο Ολίμπικο στο γήπεδο και στις εξέδρες. Η Ρόμα έχει ανάγκη από ένα μόνο πράγμα: τους Ρομανίστι. Μαζί μπορούμε".

Όσο για τον Ρίντιγκερ, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στον κόσμο των τζαλορόσι: "Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από τη στήριξή σας. Με εσάς στο πλευρό μας, δεν έχουμε φόβο για τίποτα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στον Τζέκο με μία φωτογραφία!
Ο Ομπαμεγιάνγκ "τρελάθηκε" με το... γδύσιμο του Παπασταθόπουλου!
Η φωτογραφία της κυρίας Τζέκο και τα σχόλια για το σορτς του Παπασταθόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK