Μπουνιά στον Λαμέλα έριξε ο Οσβάλντο

Τιμωρία δέκα ημερών από τις υποχρεώσεις της Ρόμα και βαρύ πρόστιμο επεβλήθη ο Πάμπλο Οσβάλντο, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Messagero" χτύπησε με μπουνιά τον συμπαίκτη του Έρικ Λαμέλα μετά την ήττα από την Ουντινέζε.

WCENTER 0XLLCAWKNO                L'esultanza poi svanita di Daniel Osvaldo per il gol annullato durante il posticipo di Serie A Roma Lecce, questa sera 20 novembre 2011 allo Stadio Olimpico di Roma.ANSA/MAURIZIO BRAMBATTI
WCENTER 0XLLCAWKNO L'esultanza poi svanita di Daniel Osvaldo per il gol annullato durante il posticipo di Serie A Roma Lecce, questa sera 20 novembre 2011 allo Stadio Olimpico di Roma.ANSA/MAURIZIO BRAMBATTI MAURIZIO BRAMBATTI

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα της Παρασκευής, αφού σε μία φάση που ο συμπατριώτης του είχε την ευκαιρία να του πασάρει, σούταρε και η Ρόμα έχασε την ευκαιρία να βγάλει μία πιο εύκολη ευκαιρία για γκολ.

"Ήταν μία ένδειξη ασέβειας του Οσβάλντο προς ένα συμπαίκτη του και μετά από αίτημα του προπονητή θα τιμωρηθεί", δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Ρόμα ο γενικός διευθυντής Φράνκο Μπαλντίνι.

Αμφότεροι έδειξαν πιο ήρεμοι στην προπόνηση του Σαββάτου και έλυσαν τις διαφορές τους. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Λουίς Ενρίκε να τον τιμωρήσει με δέκα ημέρες απουσίας από τις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας, παρά το ότι επρόκειτο για το πρώτο πειθαρχικό του παράπτωμα από τότε που εντάχθηκε στους Ρωμαίους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK