"Να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ο Μανωλάς"

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, δήλωσε σε ιταλικά ΜΜΕ πως ο Έλληνας άσος έχει ήδη διεθνή εμπειρία και τόνισε πως έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη Ρόμα.

"Να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά ο Μανωλάς"

Οι δηλώσεις στο "Laroma24"

Ο Μπενατιά μοιάζει σαν μία ανάμνηση για τους οπαδούς της Ρόμα χάρη στο σούπερ ξεκίνημα του Μανωλά με τη φανέλα της Ρόμα.

"Ναι, ο Μανωλάς είναι πολύ ευτυχισμένος και έχει προσαρμοστεί καλά αλλά για να συνεχίσει έτσι θα πρέπει να προσπαθεί να δουλεύει σκληρά. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, ο Μπενατιά είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής".

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, στον αγωνιστικό χώρο ο Έλληνας αμυντικός δείχνει ότι έχει μεγάλη εμπειρία.

"Ο Μανωλάς είναι γεννημένος το 1991 αλλά έχει ήδη αρκετή εμπειρία: έχει παίξει στο Europa League με την ΑΕΛ, στο Champions League με τον Ολυμπιακό ενώ έπαιξε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη φανέλα της Ελλάδας".

Περιμένατε τέτοιο ξεκίνημα από την πλευρά της Ρόμα; Πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνίστικές και εκπληκτική πρεμιέρα στο Champions League απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Η Ρόμα έχει δύναμη και ποιότητα και πήρε αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα επειδή παίζουν ως ομάδα, είναι ενωμένοι όλοι οι παίκτες που βρίσκονται κάθε φορά στην ενδεκάδα".

Ο Μανωλάς είναι ευχαριστημένος που ξαναβρίσκει άλλους δύο Έλληνες εδώ στη Ρόμα;

"Είναι προφανές, έπαιξαν μαζί στον Ολυμπιακό και στην εθνική Ελλάδας. Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι το ωραίο τόσο για τον Μανωλά όσο για τον Τοροσίδη και τον Χολέμπας".

Μετά από το σημαντικό ξεκίνημα του Μανωλά, συνέκριναν τις βαθμολογίες που πήρε στα πρώτα παιχνίδια με αυτές που είχαν πάρει αντίστοιχα "ιερά τέρατα" της ιστορίας της Ρόμα όπως οι Αλνταΐρ και Σαμουέλ, Ζάγκο, Καστάν και Μεξές. Ο Έλληνας αμυντικός κατέληξε να έχει τον ίδιο μέσο όρο όπως ο Αλνταΐρ στην πρώτη του χρονιά ως παίκτης της Ρόμα, η άποψή σας;

"Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ του Μανωλά και αυτών των μεγάλων παικτών".

Κόντρα στην Ελλάς Βερόνα πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

"Ναι είναι αλήθεια, το σημαντικό όμως τώρα είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος για τα επόμενα παιχνίδια κόντρα στη Σίτι και στη Γιουβέντους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK