Οι... χυλοπίτες της Λέστερ και το "addio" στον Μαχρέζ

Οι Ρωμαίοι έχουν βάλει στο μάτι τη Λέστερ μετά τις δύο απανωτές... χυλοπίτες που αφορούν την περίπτωση του Μαχρέζ και αφήνουν τον Αλγερίνο να τα βγάλει πέρα μόνος του με τους πρώην πρωταθλητές Αγγλίας.

Leicesters Riyad Mahrez celebrates after scoring during he English Premier League soccer match between Leicester City and Swansea City at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, April 24, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicesters Riyad Mahrez celebrates after scoring during he English Premier League soccer match between Leicester City and Swansea City at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, April 24, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Μόντσι είχε προετοιμάσει το έδαφος για την απόκτηση του Ριάντ Μαχρέζ από τη Ρόμα, αλλά η ακλόνητη στάση της Λέστερ αλλάζει τα πλάνα του πετυχημένου αθλητικού διευθυντή. Οι πρώην πρωταθλητές Αγγλίας απέρριψαν αρχικά πρόταση 23.000.000 ευρώ του ιταλικού συλλόγου, ζητώντας ένα ποσό της τάξεως των 50.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια κατάλαβαν ότι με αυτά τα χρήματα δύσκολα ο Αλγερινός θα φύγει και γι'αυτό έριξαν τις απαιτήσεις τους ζητώντας κάτι παραπάνω από τα 35.000.000 ευρώ.

Η Ρόμα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις... εκπτώσεις των "αλεπούδων" και επέστρεψε με προσφορά 31.000.000 ευρώ! Ο Μόντσι είχε πιστέψει πως με αυτά τα χρήματα θα πάρει τον ποδοσφαιριστή, αλλά έπεσε έξω μια και η Λέστερ την απέρριψε.

Αυτό ήταν... Η Ρόμα χαρακτήρισε τη δεύτερη προσφορά "δίκαιη" και αφού δεν τη δέχτηκε η Λέστερ, οριστικοποίησε πως δεν πρόκειται να επανέλθει.

Πλέον, ο Ριάντ Μαχρέζ μένει μόνος στη... μάχη για να φύγει από τη Λέστερ, πράγμα που έχει κάνει γνωστό από τον Μάιο. Ο Αλγερινός εύχεται η Άρσεναλ να μπει δυναμικά για την απόκτησή του όμως με τα χρήματα που αξιώνει η ομάδα του Γκρεγκ Σαίξπηρ δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK