O διάδοχος του Ναϊνγκολάν είναι παικταράς της Παρί!

Κάθε ημέρα που περνάει φέρνει τον Ρατζά Ναϊνγκολαν πιο κοντά στην Ίντερ, όμως η Ρόμα δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Διαβάστε το story.

O διάδοχος του Ναϊνγκολάν είναι παικταράς της Παρί!
AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Τα σενάρια το τελευταίο διάστημα φέρνουν τον Ρατζά Ναϊνγκολαν ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου από το "Ολίμπικο" και το γεγονός είναι αναμφίβολα πλήγμα για την ομάδα της Ρόμα, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο άνθρωπος που θα κληθεί να καλύψει το κενό του θα είναι παίκτης μεγάλης... πάστας.

Ο λόγος για έναν παλιό γνώριμο του Καμπιονάτο από τη θητεία του στην Παλέρμο, τον Χαβιέρ Παστόρε, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν οριστικά τα χέρια και να μετακομίσει ο Αργεντινός στην ιταλική πρωτεύουσα.

O διάδοχος του Ναϊνγκολάν είναι παικταράς της Παρί!
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Όλα δείχνουν πως η Ρόμα θα δαπανήσει ένα ποσό της τάξης των 18.000.000 ευρώ, με την Παρί να δέχεται να κάνει ένα... σκόντο σε σύγκριση με τα 25 που ζητούσε στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων (λήγει το συμβόλαιό του το 2019) ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θα λάβει ένα γενναίο ποσό.

Στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας όπου θα υπάρχει και οψιόν για έναν ακόμα χρόνο (3+1), με τον Παστόρε να συμφωνεί σε ετήσιες αποδοχές ύψους 3.000.000 ευρώ.

Το εντυπωσιακό είναι πως λίγους μήνες πριν ο "Φλάκο" φλέρταρε έντονα με την... Ίντερ, την ομάδα δηλαδή στην οποιά καταλήγει ο Ναϊνγκολάν από την Ρόμα, με τους "νερατζούρι" να μην μπορούν όμως τότε να ολοκληρώσουν το deal λόγω Financial Fair Play.

News 24/7

24MEDIA NETWORK