O Φραντσέσκο Τότι με φανέλα της Ίντερ!

Λίγο πριν το ντερμπι μεταξύ της Ρόμα και της Ίντερ η "Gazetta dello Sport" θύμισε μία ιστορική στιγμή στο "Olimpico" πριν από 21 χρόνια: όταν ο Τότι φόρεσε φανέλα της Ίντερ (VIDEO)!

O Φραντσέσκο Τότι με φανέλα της Ίντερ!

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σύμβολα όλων των εποχών καθώς από το 1992 και μετά αγωνίζεται αδιάλειπτα για την ομάδα της καρδιάς του όμως υπήρχε κάποια στιγμή που έβγαλε από πάνω του τη φανέλα της Ρόμα και φόρεσε εκείνη της... Ίντερ.

Όσο και αν ακούγεται σουρεάλ αυτό το σκηνικό, είναι πέρα για πέρα πραγματικό και η "Gazzetta dello Sport" φρόντισε να το επαναφέρει στη μνήμη όλων ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με μονομάχους τους "τζαλορόσι" και τους "νερατζούρι" στο "Olimpico" για την 7η αγωνιστική της Serie A.

O Φραντσέσκο Τότι με φανέλα της Ίντερ!

Η ημέρα που ο καπιτάνο φόρεσε φανέλα της Ίντερ ήταν στις 14 Φεβρουαρίου 1995 και ήταν για ξεχωριστό όσο και συγκινητικό λόγο. Ήταν η ημέρα που 22 ποδοσφαιριστές της Ρόμα και της Ίντερ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του "Olimpico" για το μεταξύ τους ματς (3-1 το τελικό σκορ για τους πρωτευουσιάνους) έχοντας συμφωνήσει να αλλάξουν φανέλες!

Μία συμβολική κίνηση για να αποδώσουν φόρο τιμής στον οπαδό της Τζένοα, Βιντσέντσο Σπανιόλο, ο οποίος είχε σκοτωθεί στις 29 Ιανουαρίου στο "Marassi" λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Τζένοα με την Μίλαν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK