Ο μάνατζερ του Μανωλά μίλησε για Ζενίτ, Ίντερ, Μπάρτσα και... Ρεάλ!

Μένει στην Ρόμα ή φεύγει ο Κώστας Μανωλάς; Ο μάνατζερ του Έλληνα σέντερ μπακ έδωσε συνέντευξη σε ιταλικό ΜΜΕ όπου μίλησε για το "όχι" στην Ζενίτ αλλά και για Ίντερ, Ρεάλ και Γιουβέντους...

Lazio's Felipe Anderson, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Felipe Anderson, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η Ρόμα είχε συμφωνήσει σε όλα με την Ζενίτ (σε ένα ποσό της τάξης των 35.000.000 ευρώ) για τη μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Ρωσία, όμως ο Έλληνας άσος έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και έτσι το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να παραμείνει κάτοικος Τριγκόρια.

Για πόσο ακόμα ουδείς το ξέρει, από τη στιγμή που ναι μεν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 αλλά οι Ρωμαίοι δείχνουν διάθεση να τον πουλήσουν, με τον μάνατζερ του να μιλάει πάντως για το μέλλον του μέσω συνέντευξης στην ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb".

"Προτιμώ να μην σχολιάσω αυτό που συνέβη με την Ζενίτ. Περιορίζομαι να πω ότι πήρε μία απόφαση χωρίς να προσθέσω κάτι άλλο", δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος κληθείς να απαντήσει για το αν αυτή τη στιγμή είναι επικρατέστερο σενάριο να παραμείνει ο Μανωλάς στην Ρόμα, σχολίασε:

"Σας απαντώ λέγοντας πως ο Κώστας είναι ποδοσφαιριστής της Ρόμα. Βρίσκεται στην προετοιμασία με την ομάδα και δουλεύει. Έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με το σύλλογο".

Σε ερώτηση τέλος για το αν η Ίντερ αποτελεί μία προοπτική για τον 26χρονο άσο, από τη στιγμή που είχε ενδιαφερθεί προ μερικών μηνών για την απόκτησή του, η απάντηση ήταν η εξής:

"Η Ίντερ μπορεί να αποτελέσει μία πιθανότητα όπως και άλλες πολλές ομάδες: μπορεί να είναι και η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους... Υπάρχουν πάντα πάρα πολλά ονόματα".

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK