Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στον Τζέκο με μία φωτογραφία!

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν τραυματίας όταν η Ελλάδα αντιμετώπισε τη Βοσνία αλλά φρόντισε να στείλει μήνυμα ενόψει της ρεβάνς στον Έντιν Τζέκο, μέσω μίας ΤΡΟΜΕΡΗΣ φωτογραφίας!

Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στον Τζέκο με μία φωτογραφία!

Ο Έντιν Τζέκο δεν μπόρεσε να σκοράρει στο Ελλάδα-Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ωστόσο άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τόσο με το επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια του ματς με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (του κατέβασε το σορτς και αποβλήθηκε) όσο και στο φινάλε όπου απείλησε τους Έλληνες διεθνείς ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων τον ερχόμενο Ιούνιο στη Ζένιτσα.

Σε εκείνο το ματς πάντως θα βρει απέναντί του -κατά πάσα πιθανότητα- τον συμπαίκτη του στη Ρόμα, Κώστα Μανωλά, που απουσίασε από το ματς στο "Καραϊσκάκης" λόγω τραυματισμού, με τον σέντερ μπακ των "τζαλορόσι" να ανεβάζει μάλιστα μία φωτογραφία με... νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Μανωλάς έστειλε μήνυμα στον Τζέκο με μία φωτογραφία!

"STOP! Από εδώ δεν περνάει κανείς Έντιν Τζέκο", έγραψε στη σελίδα του ο Έλληνας άσος, σχολιάζοντας μία φωτογραφία που ανέβασε και στην οποία φαίνεται να σταματάει τον Τζέκο κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης των δύο παικτών στη Ρόμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έμεινε με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!
Το απειλητικό μήνυμα του Τζέκο για τη ρεβάνς με την Ελλάδα
Η φωτογραφία της κυρίας Τζέκο και τα σχόλια για το σορτς του Παπασταθόπουλου
Η Κορομηλά τρελάθηκε με το σορτς του Παπασταθόπουλου και την... είπε στους Βόσνιους!
Ο Ομπαμεγιάνγκ "τρελάθηκε" με το... γδύσιμο του Παπασταθόπουλου!
Ετοιμάζουν... αντίποινα οι Βόσνιοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK