Ο Μανωλάς γνώρισε την αποθέωση χωρίς να σκοράρει απέναντι στην Μπάρτσα

To 3-0 της Ρόμα στην έδρα της Σπαλ ο Κώστας Μανωλάς θα το θυμάται για ξεχωριστό λόγο... Τι έγραψε στο instagram και πώς αντέδρασαν οι φανς, είτε προσωπικοί είτε των τζιαλορόσι.

Ο Μανωλάς γνώρισε την αποθέωση χωρίς να σκοράρει απέναντι στην Μπάρτσα

Ντε Ρόσι και Φλορέντζι ήταν στον πάγκο της Ρόμα. Ποιος πήρε το περιβραχιόνιο των "τζιαλορόσι" στον αγώνα με τη Σπαλ; Ο Βέλγος Ράτζα Ναϊνγκολάν. Προτού αντικατασταθεί στο 74' και... παραδώσει στον Κώστα Μανωλά!

Μάλιστα η θέση του "καπιτάνο" για τον Έλληνα στόπερ συνδυάστηκε με το 3-0 της ομάδας του ντι Φραντζέσκο από τα γκολ που είχαν ήδη πετύχει από το 33' ως το 59' οι Βικάρι (αυτογκόλ), Ναϊνγκολάν (ήρθε από τον πάγκο) και Σικ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μανωλάς αποτύπωσε τα συναισθήματά του σε μια ανάρτηση στο instagram. Με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο και το λαχανί περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

" Τιμή που φόρεσα το περιβραχιόνιο. Πάμε Ρόμα, συνεχίζουμε έτσι", έγραψε και αποθεώθηκε σε 100άδες σχόλια από Ιταλούς, Έλληνες και λοιπούς χρήστες.

Πώς να μην αισθάνεται περήφανος όταν στην ίδια θέση έχουν υπάρξει εκτός του θρυλικού Τότι, παίκτες όπως ο Μπρούνο Κόντι, ο Κάρλο Αντσελότι και ο Αλανταΐρ με τον Ρούντι Φέλερ και τον Άμπελ Μπάλμπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK